Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

Un elev sătmărean, cel mai bun pe țara la concursul de matematică

Un sătmărean, elev la Colegiul Național Mihai Eminescu, a fost desemnat cel mai bun pe țară la concursul de matematică aplicată „Adolf Haimovici”. Este vorba despre Paul Cheregi, elev în clasa a XI-a.

În perioada 19-21 mai 2017, a avut loc la Iași, etapa națională a Concursului de matematică aplicată „Adolf Haimovici”. Elevii sătmăreni au obținut următoarele premii:

Premiul I și medalie de aur: Cheregi Paul, cls a XI-a, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare, prof. Fărcaș Mircea;

Mențiune și medalie de bronz: Vereș Iasmina, cls a IX-a, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare, prof. Maiorescu Dan;

Mențiune și medalie de bronz: Mateș Claudia, cls. a XII-a, Liceul Teoretic Carei, prof. Tămîian Traian;

Mențiune: Catalan Ioan Florin, cls a XII-a, Colegiul Economic “Gheorghe Dragoș” Satu Mare, prof. Ileana Șuba.

4 comentarii

  1. MARCEL Răspunde

    Felict in primul rând acest tânăr, dar si portalsm pentru publicarea articolului care demonstrează ca putem scrie si despre cultură nu doar sa copiem comunicatele diferitor institutii.

  2. Rus Ioan Răspunde

    Felicitari Paul ,felicitari colegilor tai din Satu Mare si Carei.Felicitari profesorilor vostri.Mi-ar fi placut sa felicit si pe cineva din Negresti Oas…Poate altadata.Sa fim optimisti, nu??

  3. Iancău Gabriela Răspunde

    Felicitări, Paul! De două ori! Olimpic național la Biologie și medalia de aur la Matematică! Copil minunat, să ai parte de bucurii și satisfacții!

  4. Dam Răspunde

    Felicitãri Paul. Bravo. Baftã şi mult succes pe mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.