Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

FOTO. Scandal la Auchan. Doi tineri bătuți crunt sub ochii bodyguarzilor

Doi tineri au fost bătuți crunt astăzi în parcarea de la Auchan de un bărbat de aproximativ 40 de ani chiar sub ochii bodyguarzilor de la firma de pază.

Din câte se pare, totul a pornit de la o parcare aiurea pe care agresorul ar fi făcut-o așa fel încât a blocat mașina celor doi tineri, un băiat și o fată. Cei doi i-au atras atenția iar bătăușul a sărit cu pumnii pe ei.

O sătmăreancă care a văzut întreaga scenă, cum cei doi tineri au fost bătuți crunt, a făcut o fotografie mașinii agresorului pe care publicat-o pe Facebook însoțită de următorul mesaj:

”Îți meriți publicitatea, draga domnule de peste 40 ani din mașina roșie cu nr. SM 12 SRN! Pe lângă faptul că ai parcat ca boul în grajd șo ai blocat pe acești doi tineri, parcați regulamentar, ai avut curajul să-i agresezi și pe șofer și să o lovești pe fată cu pumnul în față și să-i dai un cap în gura. Asta sub atenția agenților de la Beta Security, angajați să verifice dacă vântul bate în direcția corectă! Să vă fie rusine, BĂRBAȚI ce sunteți voi! Ptiu! Să vă ia poliția!”

Postarea a fost făcută în jurul orei 16.00, la doar câteva minute după incident.

11 comentarii

  1. Alin Răspunde

    Alt gunoi de Satu Mare
    ….

  2. VIP Răspunde

    Să-l ia poliția

  3. Mihnea Răspunde

    Mai merge cineva la cumparaturi la magazinul asta?

  4. Dandesu Răspunde

    Stie cinema cum il cheama pe urangutanul asta?
    Si pe unde poate fi gasit?
    Sa stim si noi, poate like “intalnim” din greseala…

    • comentator Răspunde

      Te rog nu jigni familia primatelor. Şi maimuţoii ăia au nişte reguli. Când se bat mai mult e scandal, au ei grijă aproximativ să nu se rănească.

  5. gigi Răspunde

    Srn ule cum te prindem in trafic iti taiem macaroana

  6. george Răspunde

    Cei doi tineri care au fost agresati au tot dreptul de a depune luni dimineata o plângere la sediul Politiei Municipale pe str.Târnavei nr.16 si totodata recomand si depunerea a aceleasi plângeri si la Parchet in spatele Hotelului Dacia!

  7. Marusca rusca Răspunde

    Organele,se pare, nu intervine^ pe domeniul privat.De fapt politia intervine atunci cand cel batut,agresat,vatamat nu se mai ridica de pe jos, sii-f….,trag o amenda ca-n bancul ,si batut si fara bani,. Bugetari, bani publici,cum-ii turcu si pistolul.

  8. Marusca rusca Răspunde

    SRN, prescurtat,SARANTOC

  9. Satmarean Răspunde

    Asteptam un comunicat din partea politiei cu masurile luate. Aceste fapte nu pot ramane asa . Daca tinerii nu fac nimic….isi ,,merita” corectia. Scuze de afirmatie dar nu pot sa cred ca nu o sa faceti nimic.

  10. M Răspunde

    tinerilor, la politie repede maine. sa ii faceti macar ceva probleme acestui gunoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.