Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

VIDEO/FOTO. Seară incendiară la Fashion’s Night Out Satu Mare 2017

Seară incendiară la Fashion‘s Night Out 2017. Creațiile propuse de designeri au fost deosebite, unele chiar extravagante, dar apreciate de publicul sătmărean prezent în număr mare la eveniment.

O nouă ediție a Fashion’s Night Out a avut loc aseară la restaurantul „Karisma” din Satu Mare. Cu această ocazie, sătmăreni au avut posibilitatea să descopere cele mai noi colecții în materie de modă pentru sezonul primăvară-vară.

Cei pasionaţi de „fashion” s-au putut delecta cu cele mai în vogă ținute ale sezonului, realizate de Atelier by Monica Strango, CM – creation de mode, Diana Breban (Baia Mare), Karra Launi, L’atelier Ioana Calin, Magia de la creacion – Raluca Mureșan, Mihaela Cîrlugea (Cluj-Napoca), Nistor Raul, Nozsolt, Spencer by Ciprian Crăciun.

Creatorii de modă au propus ținute foarte frumoase, ieșite din comun, chiar extravagante, iar ediție de aseară a fost una desoebită, cu creații curajoase și multe suprize pentru sătmăreni.

În cadrul evenimentului s-au putut savura și prăjituri delicioase (Fantezia Decor), înghețate cu arome sofisticate (Bianco Milano) și o gamă largă de clătite gustoase (Clătităria Clatos).

De coafura manechinelor s-a ocupat Adriana Popescu, Cătălin’s Barbershop, Salon Expressive. Machiajul manechinelor a fost realizat de Bianca Maxim (Salon Secrets of Beauty), Bianca Timiș, Bianca Verciuc. Prezentatorii evenimentului au fost Alexandra Catargiu și Raul Șipoș.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.