Ultima actualizare: azi, 11:11

Locale

Poziţia Draxlmaier cu privire la greva angajaţilor de astăzi

Poziţia Draxlmaier cu privire la greva angajaţilor de astăzi:

În cursul zilei de astăzi, 12 mai 2017, salariați din schimbul I, în cadrul uneia dintre halele de producție, au oprit lucrul solicitând explicații angajatorului privind salariul pe luna aprilie 2017.

Salariile de bază au fost majorate, în urma negocierilor cu reprezentanții salariaților, începând cu luna aprilie 2017. Tot cu această dată, premiul de prezență a fost introdus în salariul de bază, astfel încât toți salariații să poată beneficia de acest bonus.

Reprezentanții angajatorului au discutat cu salariații pentru a identifica solicitările acestora, urmând să le analizeze și salariații să primească un răspuns, iar în urma acestor discuții salariații au reluat lucrul.

 

 

6 comentarii

  1. Relu Patratelu Răspunde

    Cereti mai mult, acum e momentul !!Kkatii de sefi din satu mare se kk pe ei de frica ca neamtul o sa inchida fabrica !!

  2. angajat Răspunde

    ca de obicei pozitia conduceri drm nu bate deloc cu realitatea. Eu cred ca conducerea traieste intr-o lume paralela. Nu le este rusine acestei conduceri de ce se intampla in firma? si asa zisi reprezentanti al salariatilor sunt niste marionete cu Campian in frunte

  3. Corect Răspunde

    Oameni buni la salarul brut care-l avem de 1720Ron+80ron spor de noapte rezultă 1800ron – 33 %impozit ramai cu maxim 1300ron din care 600 avans ,la salariu primești 700ron și cum luna a fost de 19 zile lucrătoare = 600 Salariu.Salarul nu s-a mărit,au tăiat primele și le-au băgat în salariu de bază.Deci amatorii​ care vor sa lucreze la Drum sa știți că intr-o luna normală fără suplimentare la lucru în trei schimburi primești 1300 RON în mână.

  4. yuri gagarin Răspunde

    Cimpan este omul care s-a vindut conducerii, el trebuie sa plece si sa avem un reprezentat care sa ne sustina

    • fost angajat Răspunde

      ce campean? toti din conducere!!!in frunte cu directorul! inclusiv toti sefii de sectie!!!sa preia neamtu conducerea!astia deja sunt de 18 ani in fabrica si stiu cum sa prosteasca pe oameni,si sa ameninte!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.