Ultima actualizare: azi, 11:41
Locale

Șef nou la IPJ Satu Mare. Împuternicirea lui Haniș a expirat

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare are un nou șef. De fapt, acesta a preluat doar atribuțiunile de șef.

Potrivit celor declarate pentru PortalSM de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, împuternicirea comisarului șef Alin Haniș la conducerea Inspectoratului a expirat în data de 7 mai. Acesta a revenit la Poliția Oradea.

Din aceeași dată, atribuțiunile de șef al IPJ Satu Mare au fost preluate de comisarul șef Sorin Stan, nimeni altul decât împuternicitul pentru funcția de adjunct al șefului Inspectoratului din data de 3 aprilie. Astfel că actualul împuternicit ca adjunct al șefului IPJ Satu Mare, care acum a preluat și atribuțiunile de șef, a lucrat mai bine de o lună de zile cu fostul împuternicit Alin Haniș.

Înainte de a fi împuternicit ca adjunct al șefului IPJ Satu Mare, Sorin Stan a fost șeful unui birou din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

 

2 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Un fost sofer si subofiter, ani de zile sef la un birou la care nu s-a remarcat prin nimic de valoare, pe scurt un zero barat profesional care mai vrea sa ajunga si avocat cat timp este politist!

    • Lupul paznic la... Răspunde

      Cum nu s-a remarcat cu nimic “de valoare”?!Vai de mine si câte si mai câte valori si-a însușit de la cei pe care chipurile ii ancheta iar nevasta-sa ii reprezenta juridic.Cu greu puteau alege un om mai corupt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.