Ultima actualizare: azi, 19:39

Locale

VIDEO/FOTO. Spitalul groazei din județul Satu Mare. Imaginile vorbesc de la sine

La felul în care arată o parte dintre secțiile Spitalului Orășenesc Negrești Oaș se poate spune despre acesta că este spitalul groazei din județul Satu Mare. Condițiile de aici sunt improprii pentru tratament.

Se pare că dintre toate scecțiile, cea de Gastroenterologie arată cel mai jalnic. Imaginile surprinse în băile din această secție dar și întreaga clădire veche a acestui spital, precum și cele imortalizate intr-un salon arată cât de gravă este situația aici. Pereți scorojiți, murdari, urme de igrasie peste tot. Este greu de imaginat că în România anului 2017 mai există astfel de spitale.

Se pare că Gastroenterologia nu este singura secție care arată în acest hal. Și Ginecologia, acolo unde oșencele își aduc pe lume copiii, arată deplorabil.

Conducerea Spitalului Orășenesc Negrești-Oaș spune că în aceste secții nu au mai fost făcute reparații de cel puțin 15 ani.

„Clădirea spitalului vechi este o clădire dată în folosință în 1956 , clădire în care nu au fost efectuate lucrări de reparații capitale în ultimii 15 ani. Lucrările necesare vor fi efectuate în anul 2017, atat pe secția „Gastroenterologie”, cât și pe secția „Obstetrică-Ginecologie”. Menționăm că în 2016 a fost depusă  o solicitare pentru includerea acestei clădiri în lista investițiilor derulate prin Compania Națională de Investiții”, se arată într-un comunicat de presă remis de conducerea spitalului.

Priviți aceste imagini și vă lăsam să trageți singuri conluziile.

Sursa: Paginadetransilvania.ro

3 comentarii

  1. unu Răspunde

    mergeti si la neurologie s avedeti in ce conditi sunt tinuti pacientii sa ai o toatleta pt toata sectia , unde majoritatea nu pot umbla sau au probleme locomotorii , rusineee in special DOAMNA PAPICI NU A FACUT NIMIC.

  2. Zoli Răspunde

    Focar de infecție . Ruşine !!!

  3. Marceluca P Răspunde

    Cum adica nu am facut nimic? M-am inbogatit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.