Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Tâlhari prinși după două săptămâni. Unul dintre ei este minor

Tâlhari prinși după aproape două săptămâni. Polițiștii Secției Rurale Tășnad i-au identificat în cursul zilei de ieri, pe principalii bănuiți de comiterea unei tâlhării, comisă la sfârșitul lunii aprilie în comuna Săuca.

Victima, un bărbat de 38 de ani din comuna Săuca, a sesizat poliția în data de 28.04.a.c. despre faptul că a fost agresat în timp ce se afla în curtea locuinței de către persoane necunoscute, care, la plecare, i-au luat borseta ce conținea documente personale și bani.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii Secției Rurale Tășnad, administrând  probatoriul în cauză, au reținut comiterea faptei în sarcina a două persoane din comună, respectiv un bărbat de 31 de ani și un minor de 17 ani. Cei doi, la data mai sus menționată, în jurul orei 22.40, au pătruns în curtea locuinței părții vătămate și i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnul în zona capului. La plecare au luat cu ei borseta victimei, în care aceasta avea bani și documente.

Din prejudiciul creat s-a recuperat borseta și portofelul, urmând ca cercetările să continue pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.