Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

A tâlhărit o femeie de 89 de ani. Acum e arestat

Un bărbat din Tășnad, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată,  a fost identificat  şi arestat preventiv pentru 30 de zile. A tâlhărit o femeie de 89 de ani.

În data de 06.05.2017,  la ora 01.30, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat telefonic de  către un bărbat  din  Tășnad,  despre faptul că nu cu mult timp în urmă persoane necunoscute au pătruns  în locuinţa bunicii sale, în vârstă de  89 ani, domiciliată în Tășnad, în scop de jaf.

Ajunşi la faţa locului, polițiștii Compartimentului Investigaţii Criminale şi tehnicienii criminaliști ai  Poliției Oraș Tășnad, au stabilit că  în jurul miezului nopții, o persoană necunoscută  a intrat peste ea în locuinţă şi sub ameninţare cu acte de violenţă, profitând de faptul că nu se poate apăra, i-a furat mai multe bunuri.

Poliţiştii au continuat cerectările sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei,  reuşind în scurt timp, respectiv în jurul orei 03.30, să-l  identifice  pe principalul bănuit de comiterea faptei,  ca fiind  un bărbat de 29 de ani, din Tășnad.

În sarcina acestuia s-a reținut că după escaladarea gardului împrejmuitor, a pătruns în locuința victimei pe uşa închisă  dar neasigurată și sub ameninţări cu acte de violenţă, a deposedat-o de cerceii şi verigheta pe care victima le purta, iar dintr-o borsetă aflată în locuință, a sustras suma de aproximativ 600 lei.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 07.05.2017, ca urmare a prezentării acestuia de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă, Judecătoria Carei  a emis un  mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, urmand ca cercetările să continue sub aspectul savârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.