Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Accident cu o victimă în județ. Un căruțaș minor a ajuns la spital

Un accident soldat cu o victimă s-a produs ieri seară la Sanislău. Este vorba despre un căruțaș minor care a ajuns la spital.

Duminică seara,  în jurul orei 21.20, poliţiştii rutieri careieni au fost solicitaţi să intervină pentru soluționarea unui eveniment rutier produs în localitatea Sanislău, județul Satu Mare.

Din cercetările  de la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr de 22 ani din Sanislău, conducând un autoturism  pe strada Libertăţii, a efectuat o manevră de depăşire a unei căruţe care se deplasa în aceeași direcție, condusă de un tânăr de 17 ani din Sanislău, iar la reintrare pe banda iniţială de mers, a acroșat-o cu partea dreaptă faţă.

În urma accidentului a rezultat  rănirea uşoară a căruţaşului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Carei pentru investigatii medicale. Conducătorii  vehiculelor implicate în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea determinării eventualei alcoolemii.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.