Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

FOTO.Victima încarcerată la Odoreu, transportată cu elicopterul SMURD la Timișoara

Tânăra de 28 de ani, victima încarcerată în urma accidentului produs duminică după-amiază între Odoreu și Băbășești, a fost transportată astăzi, cu un elicopter SMURD la o clinică de specialitate din Timișoara.

Surse din cadrul Spitalului Județean Satu Mare au declarat pentru PortalSM că, în urma acelui accident, tânăra a suferit o fractură de femur și are și câteva coaste fisurate. A fost transportată la Timișoara unde va suferi o operație la femur.

Reamintim că un grav accident de circulație s-a produs duminică după-amiază între Odoreu și Băbășești. În fapt, o tânără de 29 ani din Satu Mare, conducând un autoturism pe DN 19F, pe fondul efectuării unei depăşiri neregulamentare, a intrat în coliziune cu  un autoturism, condus de o femeie  de 39 ani, din localitatea Medieș Râturi, care se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers.

În urma evenimentului rutier,  autoturismul condus de sătmăreancă a parăsit partea carosabilă  şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei de electricitate.

Accidentul  s-a soldat cu rănirea a trei persoane aflate în autoturismul care a produs evenimentul, respectiv rănirea  gravă  a unei pasagere de 28 ani, din Satu Mare, şi rănirea uşoară a şoferiţei şi a unei alte tinere de 28 ani din Satu Mare. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.