Ultima actualizare: azi, 19:00
Locale

Apel către sătmăreni. SOS Satu Mare. Salvati-i viața!

Asociația Freelife face cu disperare un apel către sătmăreni pentru a-i salva viața unei cățelușe aflată în prezent la hingehri și care urmează să fie eutanasiată în câteva zile. PortalSM se alătură Asociației Freelife pentru a înderca să-i ofere o șansă în plus la viața bietului animal.

”SOS. SATU MARE !!!!!
Va rugam din suflet măcar distribuiti postarea! Numai asa putem sa-i oferim o șansa acestui suflet nevinovat.

Momentan se afla la hingheri, ecarisaj Dara, și in câteva zile va fi eutanasiată. Din pacate, nu avem posibilitate sa ii oferim un loc.

Puiuții ei au fost dati in adopție, dar pe ea nu o vrea nimeni, exact așa cum nu a vrut-o nici fostul ei stăpân. Va rugam , chiar dacă nu o puteți salva, dar măcar cresteti-i sansa la viata efectiv. Orice share contează! Poate printre cunoștințele/prietenii/ rudeniile tale se afla viitorul ei stăpân. Din păcate alta poza nu avem. E de talie mare, prietenoasa și vrea sa trăiască. Noi suntem șansa ei!!!
Va mulțumim.

Cheltuielile de sterilizare, vaccinare, microcip, deparazitare, vor fi suportate de catre Asociatia Freelife!!!!”, sună apelul dispăerat a celor de la Freelife.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO.Victima încarcerată la Odoreu, transportată cu elicopterul SMURD la Timișoara

Tânăra de 28 de ani, victima încarcerată în urma accidentului produs duminică după-amiază între Odoreu și Băbășești, a fost transportată...

Închide