Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Câmpul groazei lângă Satu Mare. Cadavre de animale aruncate

Câmpul groazei lângă Satu Mare. Un câmp plin cu cadavre de animale a fost descoperit, săptămâna trecută, de mai mulți sătmăreni. Acest câmp, care se poate transforma într-un veritabil focar de infecții, se află foarte aproape de orașul Satu Mare, mai precis pe pășunea de lângă Sătmărel.

Din ceea ce se poate vedea în aceste imagini, se pare că aici, cineva, și-a încropit o fermă pe care ulterior a părăsit-o. Ce a lăsat în urma sa este demn de un scenariu de groază.

Cadavre de animale, unele în stare de putrefacție, altele incendiate, au fost aruncate în albia și în apropierea unui canal care face legătura cu Canalul Homorod. În afară de imaginile grotești, filmate de un sătmărean și trimise redacției PortalSM, cadavrele de animale se pot transforma în orice moment într-un adevărat focar de infecție.

Autoritățile au demarat un control pentru a stabili cine se face vinovat de cele întâmplate aici.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Aşadar, fii reporter! Portalul eşti chiar tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.