Ultima actualizare: azi, 08:53

Locale

VIDEO/FOTO. Accident. Motociclist rănit, transportat la spital

Un grav accident de circulație s-a produs astăzi, în jurul orei 14.30, pe bulevardul Lucian Blaga din Satu Mare, în dreptul întrării în parcarea de la Tei. În urma evenimentului rutier, un motociclist a fost rănit grav.

Din primele cercetări făcute de polițiști, vinovat de producerea acestui accident se face o tânără de 21 de ani, care se afla la volanul unui VW Golf. În zona în care s-a produs accidentul, tânăra a încercat să vireze la stânga, cel mai probabil să intre în parcarea de la Tei, moment în care mașina în care se afla a fost lovită, în partea dreaptă, de o motocicletă condusă de un tânăr de 27 de ani, care circula regulamentar.

În urma impactului, motociclistul fost accidentat și a acuzat dureri la picioare. La fața locului a ajuns o ambulanță SMURD care după ce ia acordat motociclistului primul ajutor l-a transportat la Urgențe.

Tot la Urgențe a ajuns și tânăra de 21 de ani care a făcut atac de panică. Ca o ironie a sorții, la finele lunii octombrie a anului trecut, tânăra a fost victima unui accident de circulație pe strada Botizului doar că atunci ea se afla, cu un alt tânăr, pe motocicletă.

Polițiștii continuă cercetările la fața locului pentru a stabili cauzele producerii acestui accident.

 

13 comentarii

  1. Relu Patratelu Răspunde

    Presupun ca sunt aceeasi motociclisti care zilnic isi fac traseul pe L. Blaga,iar eu as da vina pe ei pentru ca circula ca nebunii,cu viteza excesiv de mare, si nimeni nu le trage cate un sut in cur !! Kkturile alea de motociclete sunt pentru a le ”alerga” pe autostrada nu printre autoturismele dintr-un oras sufocat de masini !!Le-as interzice cu desavarsire in mun.Satu Mare !!

    • Unu' Răspunde

      Băiatu’ ai febră?
      Dacă 1-2% sunt dobitoci și nu prețuiesc viața, ce ai cu restul 98% care respectă regulamentele și pe ceilalți participanți la trafic??
      Ești frustrat că tu, din salariul minuscul de la drexi, nu-ți permiți?
      Nici eu n-am, dar încă mă visez călărind una …

  2. Mihnea Răspunde

    Presupui bine….de altfel in scurt timp toata gasca era stransa ciurda la locul faptei… .

  3. Faith Răspunde

    E doar al treilea accident de motocicleta al baiatului…cu tije in picior…nu i-au ajuns doua…dar, binenteles ca nu a fost el de vina, a mers regulamentar…cum dracu sa spargi in halul ala si motocicleta si masina sa o impingi de pe sosea…daca nu ai avut viteza ?!

  4. Dupa nick... Răspunde

    Ati gasit voi vinovatul…
    Da oaia de ce nu se uita cand trage de volan?
    P.s. inainte sa sariti opariti de c**, nu il cunosc pe motociclist si nici nu imi plac, insa eu unul respect regulile de circulatie…

  5. comentator Răspunde

    Ia să te văd pe tine ce faci când brusc apare un motociclist în viteză, face slalom printre mașini și TE DEPĂȘEȘTE PE DREAPTA. Dacă tot vorbim de reguli de circulație.

    • Dupa nick... Răspunde

      Culmea e ca am avut de a face cu asa ceva si am reusit sa evit… se numeste atentie la volan…

  6. Unu' Răspunde

    Măi oameni buni, aveți grijă de motocicliști! Sunt cei mai buni donori de organe …
    Respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.