Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Cum va fi vremea de Zilele Orașului. Detaliat, pentru fiecare zi

Meteorologii spun că vremea de Zilele Orașului Satu Mare va fi frumoasă. Nu va fi nici cald, nici frig, și, ceea ce este mai important, nu va ploua. În cele ce urmează vă prezentăm prognozele meteorologilor pentru fiecare zi în parte.

Astfel, vineri, sunt șanse mici să cadă câțiva stropi de ploaie în prima parte a zilei. Spre seară, când va avea loc concertul Filarmonicii, deschiderea oficială a Zilelor Orașului precum și concertele XXL Band, Shift, Caramel, Dr Alban și 3 Sud-Est, vremea va fi frumoasă. Temperaturile se vor situa în jurul valorii de 21 de grade, la ora 17.00, urmând să scadă treptat, odată cu lăsarea întunericului, dar nu mai jos de 15 grade.

Sâmbătă, vremea va fi și mai frumoasă. În jurul orei 16.30, când este programat concursul Miss Zilele Orașului, va fi soare și în jur de 22-23 de grade. Temperaturile se mențin peste 20 de grade și pe perioada concertelor susținute de DJ Project, ora 18:45 și Horia Brenciu, ora 19.45. Apoi vor scădea treptat în următoarele ore, după lăsarea întunericului, când pe scenă vor evolua
Péter Szabó Szilvia și Voltaj. La ora 24.00, când vor fi artificiile, temperatura de afară va fi în jur de 15 grade.

În fine, duminică, va fi și mai cald. În jurul orei 17.00, când pe scenă va urca Lora, vor fi în jur de 25 de grade. În continuare, temperaturile vor scădea ușor la 23-24 de grade în timpul concertului lui Toth Gabi (ora 18.15), 21-22 de grade în timpul concertului Andrei (ora 20.00) și în jur de 17-19 de grade în timpul concertului trupei Boney M (ora 22.00).

Un comentariu

  1. buyaka Răspunde

    Nu va canta Boney M, ci Sounds of Boney M. E un pic de diferenta, nu informati gresit cititorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.