Ultima actualizare: azi, 14:52

Locale

FOTO. Zilele Orașului văzute prin lentilele fotografilor profesioniști

Cea de a 21-a ediție a sărbătorii Zilele Orașului Satu Mare s-a încheiat aseară cu două mega-concerte: Andra și Sound of Boney M. Au rămas doar amintirile surprinse de-a lungul celor trei zile de sărbătoare de fotografii profesioniști. 

În cele ce urmează, încercăm să redăm instantanee surprinse pe perioada celor trei zile.

Vineri a fost debutul. Orchestra Filarmonicii ”Dinu Lipatti” a dat startul. Au urmat apoi starurile la scena din Centrul Nou. Dintre toți, Dr Alban a fost cel mai așteptat. Ce s-a întâmplat, știm cu toții.

A doua zi, sâmbătă, a fost deosebit de bogată în evenimente. O parte dintre acestea au fost imortalizate de fotografii profesioniști sătmăreni.

Seara de sâmbătă s-a încheiat cu, probabil, cel mai frumos foc de artificii văzut vreodată de Zilele Orașului la Satu Mare deși, după părerea unor sătmăreni, a fost cam scurt.

Nici ultima seară, duminică, nu a fost mai prejos. Super-concertele Andra și Sound of Boney M. au încheiat cele trei zile de distracție.

Dar activități au fost și în restul orașului, nu doar la scena centrală.

4 comentarii

  1. "miciul" Răspunde

    super pozele din drona cu artificiile .asa Satmaru arata extraordinar!pacat ca trebuie sa cobori cu picioarele pe pamant si sa ai grija sa nu ti le rupi prin gropi.

  2. Mihnea Răspunde

    No,acum sa mearga militia locala sa-l amendeze pe cel ce a filmat cu drona……ca pe cei de la Rezist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.