Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

Accident cu victime lângă Satu Mare. Doi bicicliști, la Urgențe

Un grav accident de circulație, soldat cu rănirea a doi bicicliști, s-a produs în această seară, în jurul ore 20.15, în Păulești, lângă Satu Mare. Ambele victime au fost transportate la Urgențe. 

Vinovat de producerea accidentului se face un șofer în vîrstă de 51 de ani din județul Maramureș, potrivit celor declarate pentru PortalSM de purtătorul de cuvînt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi.

Acesta, aflându-se la volanul unei autoutilitare, nu a respectat distanța față de cei doi bicicliști în momentul în care i-a depășit, astfel că i-a acorșat pe amândoi.

Victimele, un tânăr de 24 de ani și o tânără de 19 ani, au fost rănite grav. La fața locului au ajuns și două ambulanțe SMURD a căror echipaje, după ce le-au acordat victimelor primul ajutor, le-au transportat la Urgențe.

Șoferul vinovat, care nu consumase alcool, va rămâne fără permis, dar în schimb va fi cercetat într-un dosar penal pentru rănire din culpă.

5 comentarii

  1. Tudor Răspunde

    Țărani cu permis

  2. Bovinelor Răspunde

    Mesajul se adreseaza tuturor celor care nu sunt in stare sa vada ceilalti participanti la trafic, se cred pe Nurburgring si nu suporta o intarziere de 5-10 secunde pana pot depasi in siguranta un vehicul ce se deplaseaza mai incet… Boilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.