Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

FOTO. Câștigătorul Chefi la Cuțite, sătmăreanul Cristian Voicu, tătic din nou

Sătmăreanul de acum Cristian Voicu, câștigătorul celui de-al doilea sezon Chefi la Cuțite, a devenit din nou părinte.

Cristian Voicu a devenit recent tată pentru a doua oară. Luca Dominic a venit pe lume pe 29 mai, la ora 14.30, la Satu Mare, scrie a1.ro.

Cristian Voicu a aflat chiar în timpul filmărilor pentru emisiunea de la Antena 1 că soția sa este însărcinată din nou, iar acum a ținut să ofere, în exclusivitate pentru a1.ro, prima fotografie cu micuțul.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru băiețelul meu drag. La 14:30 a venit pe lume Luca Dominic. Sunt cel mai fericit tătic din lume”, a mărturisit sătmăreanul Cristian Voicu.

Luca Dominic a ajuns ieri acasă spre bucuria celebrului lui tată.

”Bine ai venit acasă ingerașul lui tata! Acum familia noastră este completă. Vă iubesc enorm și vă mulțumesc că mă faceți fericit! Si… La Mulți Ani de 1 Iunie copiilor mei și tuturor copiilor din lumea întreagă”, a scris Cristian Voicu pe contul său de Facebook.

Câștigătorul sezonului doi la Chefi la Cuțite este căsătorit cu sătmăreanca Martina împreună cu care, în afară de Luca Dominic, cei doi o mai au pe Yasmina Luna.

PortalSM, alături de toți sătmărenii, transmite felicitări părinților și îi urează lui Luca Dominic să crească mare și sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.