Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Accident pe Careiului. O persoană a ajuns la spital

Un accident de circulație s-a produs astăzi, în jurul orei 10.50, pe Drumul Careiului, lângă Decolux. În urma evenimentului rutier, în care au fost implicate trei mașini, o persoană a ajuns la spital.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, a precizat pentru PortalSM, că șoferul unei mașini, care ieșea de pe strada Energiei pe Drumul Careiului, nu a acordat prioritate unei mașini care circula regulamentar, dinspre Carei spre Satu Mare, astfel că impactul dintre cele două autoturisme a fost inevitabil.

În urma impactului, mașina la volanul căreia se afla șoferul neatent, a fost proiectată pe contrasens unde a fost lovită de un alt autoturism, care mergea înspre Carei.

O persoană a acuzat dureri în urma acestui eveniment rutier, astfel că a fost transportată la Urgențe pentru analize medicale mai amănunțite.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au demarat cercetările pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

 

3 comentarii

  1. Makilapaki Răspunde

    Oare cu ce viteza se circula “regulamentar” pe drumul careiului, ca daca circuli cu 80km/h esti depasit de restul participantilor la trafic. Startul se da de la sensul giratoriu de la Auchan pana la semafor si invers. Dar e mai simplu asa de ce sa mai complicam treburile cu culpa comuna…….

    • escape Răspunde

      Auzi fratele meu…. eu am fost la 1 secunda sa intra in mine acel nebun care a iesit ca fulgeru de pe str. Energiei. Ca noroc, ca eu am incetinit sa virez spre Energiei. Iesea cel putin cu 50 km/h unde avea cedeaza trecerea….. Masina victima nu avea nici 80 cum scrii….abia a iesit din sensul giratoriu de la Auchan…… NICI VORBA DE CULPA COMUNA. Ori s-a defectat frana in Focus ori INCONSTIENTA.

      • Makilapaki Răspunde

        Am vorbit la modul general daca nu ti-ai dat seama, si nu cred ca suntem frati. Era un caz acum cativa ani cand tot pe drumul Careiului s-a intamplat sa nu acorde prioritate un individ care vroia sa intre in parcare la Real pe vremea aceea cand un peugeot 406 a intrat in masina si respectiva iar pasagerul de langa sofer a fost proiectat prin parbriz si a murit. Tot asa se comunica ca conducatorul din peugeot a circulat regulamentar, numai ca avea vreo 110 km/h la bord, nu vad cum altfel ar fi putut sa zboare din masina pasagerul de langa sofer daca masina respectiva mergea cu 50 km /h… fapt ce a fost confirmat si de martori ca avea viteza excesiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.