Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

VIDEO. Accident surprins în direct la Satu Mare. Cine e vinovat?

Camera video montată la bordul unui autoturism a surprins un accident în direct în care a fost implicată chiar mașina în care era montată camera.

Totul s-a petrecut pe strada Păuleștiului, din Satu Mare. Din imagini se vede cât se poate de clar cum un autoturism Opel Corsa, cu culoare argintie, la volanul căruia se afla o femeie, face un viraj la stânga, moment în care a fost lovit de mașina pe care era montată camera video.

Imaginile au fost postate mai apoi pe Facebook de activiștii de la DriversSM cu întrebarea: ”Cine credeți că se află vinovat?”.

Îi invităm și pe cititorii PortalSM să răspundă la această întrebare.

14 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Mai nou nu se folosesc semnalizările,oglinzile,in sensurile giratorii se trece de pe o banda pe alta fara nici o treabă, haos în trafic,mai grav este că cei vinovați de considera nevinovați.

  2. Zoli Răspunde

    Clar cã femeia e vinovatã, nu tu semnalizare, nu s-a asigurat, ce mai?

    • X Răspunde

      A semnalizat din dreptul opelului combi situat inainte de trecerea de pietoni. Daca era atent cameramanul observa ca are o incompetenta la volan careia ii trebuie 4 benzi pentru a face o intoarcere, plus ca a si trecut peste linia continua din fata trecerei de pietoni. Poate are noroc la faptul ca era intre banda 2 si banda 1 si se gaseste cineva sa zica ca nu trebuia sa ii acorde prioritate la cel din spate. In Romania orice ii posibil.

      • George Răspunde

        Mai mult ca sigur este vorba de o masina electrica,care functioneaza la fel ca metroul!Se vede clar ca ia curentul de pe linia alba prin intermediul rotilor din dreapta!Asa ca lasati femeia in pace!Si pe deasupra a si semnalizat cum trebuie!Cu un avocat bun ca S.Silviu i-as lua camera de pe parbriz,masina si si nevasta la cel din spate !!!

  3. x Răspunde

    De vinovat este cel care i-a dat permisul, cel care i-a cumpărat o mașină. Dar este blondă! Și ce supărată este!

  4. Viru Sundel Răspunde

    Vina producerii tamponarii (nu accidentului, ca-i o mare diferenta) este impartita.
    A soferitei ca, desi semnalizeaza stanga, este incadrata intre cele doua benzi, in loc sa fie incadrat langa axul drumului, iar a celui de-al doilea sofer pentru nerespectarea distantei in mers si tamponare din spate.

  5. Zoli Răspunde

    Pietoanã de azi şi propun o retestarea cunoştințelor rutiere la femeia respectivã. Pericol public efectiv ptr. ceilalți participanți la trafic.

    • Viru Sundel Răspunde

      Zoli draghe, nu toate lume naste mama lor genii ca tu !!
      Si acum lasand gluma la o parte, cred ca, la cunostintele tale solide despre legislatia rutiera, si tu ar trebui sa fii (doar) pieton. Trebuie sa intelegi ca nu toti putem fi la fel de buni soferi, fiecare cu abilitatile lui. Doar ca noi astia mai “dotati” sa nu ne credem Schumacheri pe sosele si sa ii acceptam si pe ceilalti. Poate ca intr-o situatie similara poate fi sora sau mama, tata, bunicul sau bunica ta. In tarile civilizate exista campanii publice care promoveaza toleranta pe sosele, iar astaa face ca numarul incidentelor sa scada considerabil. Asa ca, inainte de a fi viteaz, ia aminte la astaa.

  6. M Răspunde

    Nu inteleg de ce sunt asa multi indecisi in privinta vinovatului, sau mai mult de ce acuza femeia.

    Din filmulet se intelege foarte clar ca cel din spate avea destul timp sa observe semnlaizarea opelului, practic nu a fost atent deloc. Doamna a semnalizat, drept ca a muscat si banda dreapta (urasc soferii care vireaza in halul asta, de parca ar conduce ditamai tirul), dar cu toate acestea e clar ca a semnalizat, PRACTIC CEL DIN SPATE DORMEA!!!

    Nu este nimic de discutat pe aceasta tema in opinia mea.

    • George Răspunde

      Corect!Nepastrarea distantei regulamentare in mers!

    • Norick Răspunde

      @M : Nu vreau sa ma cert cu nimeni si nici nu sunt politist , dar “muscarea” ala din banda este putin spus. Practic, circula pe banda 1 . 😉 😉 Cu un avocat bun imediat reiese, ca domnita este vinovatul … :-)))
      In rest – cu viraje si dormirea ai dreptate 100% … :-)))

  7. GB Răspunde

    Autoturismul “blond” acum
    Merge cum vrea el pe drum,
    Şi cu “bond” în urma lui
    Mirare! iese cucui.

    Nu e o-ntâmplare deci
    Că ne dăm păreri cu zeci,
    Fiindcă-l ştim pe Bond galant
    Nu “bizon” extravagant.
    “Mă închin”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.