Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

FOTO& VIDEO. Accident grav în Odoreu: doi răniţi

Accident grav în Odoreu. Un accident soldat cu doi răniţi a avut loc astăzi, înainte de ora 11 în comuna Odoreu. Un autoturism Mercedes a lovit din lateral o Dacia Logan, două persoane fiind preluate de medicii de pe ambulanţe.

Potrivit primelor informaţii cele două maşini mergeau din Satu Mare spre Odoreu. La o intersecţie, autoturismul Dacia Logan a vrut să vireze la stânga pe o stradă, dar a fost lovit din lateral de autoturismul de teren care a vrut să-l depăşească. Şoferul Mercedesului ar fi spus că şoferul de pe Dacia a semnalizat foarte târziu şi că nu a ştiut că urmează să vireze. În urma impactului, Mercedesul a ajuns în şanţ şi în gardul unei locuințe.

La faţa locului s-au deplasat mai multe dechipaje al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, SMURD, Ambulanţă şi Poliţie. Două victime au fost preluate de medici.

Vom reveni cu detalii.

 

5 comentarii

  1. eu Răspunde

    Nu știu cât de târziu a semnalizat șoferu loganu lui dar șoferul de la Mercedes nu avea ce sa depășească pe linie continua și mi se pare ca este și trecere de pietoni

  2. Zoli Răspunde

    Din nou viteza excesivã!!!

  3. GB Răspunde

    Merg des în Odoreu și de regulă virez prima la stânga. Dacă e trafic mergând cu viteză regulamentară se creează coloană, iar de încetinești și semnalizezi intenția de a vira la stânga ai toate șansele ca unul sau mai mulți “bizoni” să intre în depășire(sictir linie continuă) și să te măture de pe șosea. Chiar acum două săptămâni, sâmbătă sa duminică, făceam aceeași manevră, vreo 15/20 mașini după mine, anticipez enervant de devreme cu aprox. 100 m și semnalizez, mă asigur din spate și totodată trec axul drumului cu roțile stânga să vadă tot alaiul intenția mea de virare la stânga, și cu toate astea un “bizon” cu dubă din fundul măs…coloanei intră turbat în depășirea acesteia. Îl văd în retrovizor că vine de mâncă asfaltul( nu are cum să nu mă vadă dar parcă totuși mașina mea, familia…) și fiind la vreo 15/20 m când intram pe străduță a trebuit să frâneze serios ca să nu mă ia, totodată ceilalți au trebuit să-l lase în coloană pentru că din contrasens venea o mașină pe care nu avea cum să o vadă fiind mascată de manevra mea. La cald, în timp ce străbăteam liniștita stradă laterală, am avut un monolog prin care am analizat scurt faza și ca orice șofer respectabil l-am trimis pe respectivul la origini, spre mirarea soției și a fiicei care fiind ocupate cu frumosul vieții nu au sesizat nimic din cele de mai sus. Concluzia e că toți mergeau frumos, regulamentar dar a fost destul un “bizon” care putea să ne spulbere pe oricare ca și în cazul de față. Morala: fiți cu ochii-n patru. “Mă închin”

  4. Zoli Răspunde

    Nu degeaba se zice: ,, Viteza ucide,,

  5. M Răspunde

    cretinul masii, de taran prost cum volan de mercedes sub burtoc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.