Ultima actualizare: azi, 23:11
Locale

FOTO. Acțiunile de protest din județ au crescut de șase ori față de anul trecut

În primele cinci luni ale acestui an, acțiunile de protest care au avut loc în județul Satu Mare au crescut de șase ori față de perioada similară a anului trecut.

Împuternicitul la comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Satu Mare, col. Ovidiu Popa, a precizat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că dacă primele cinci luni ale anului 2016 au avut loc doar trei acțiuni de protest, în perioada similară a acestui an au fost 18.

”O să vedem cum va evolua situația operativă. Noi sperăm să nu fie organizate mai multe astfel de acțiuni. A început anul așa, și sperăm să nu se termine în același ritm”, a mai declarat col. Ovidiu Popa.

Astfel, chiar dacă nu au fost de anvergură, au organizat acțiuni de protest angajații APM, Gărzii de Mediu, Direcției Sanitar Veterinare, grefierii, angajații de la finanțe, chiar și polițiștii. De asemenea, trebuie reamintit faptul că în luna februarie, o săptămână întreagă sătmărenii au protest împotriva celebrei OUG 13.

 

Un comentariu

  1. Corina Pascal Răspunde

    Oare cine a fost la proteste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO.Autospecială a pompierilor în curtea jandarmeriei. Care e motivul

O autospecială a pompierilor sătmăreni, cu tot cu echipaj, se află în curtea jandarmeriei, potrivit unui protocol semnat între cele...

Închide