Ultima actualizare: azi, 21:29

Sport

Tibor Selymes vrea să ducă Olimpia în Liga I

 

Noul antrenor al Olimpiei Satu Mare, Tibor Selymes, vrea să ducă Olimpia în prima ligă. Obiectivul său este clasarea în primele şase poziţii din clasament, astfel că dacă se situează pe locul 1 şi 2 promovează direct în prima ligă.

“Locurile 1 – 6 cred că este unde putem să ajungem fără nicio problemă. Vrem să construim o echipă bună, dar totul trebuie să luăm de la zero. Cu siguranţă o să ajungem pe locurile 1 – 6. Construim un lot, ştim ce jucători putem aduce şi pe ce ne bazăm. Sunt şi jucători străini, şi jucători de aici din Satu Mare, şi jucători din ţară”, a afirmat noul antrenor.

Tibor Selymes a semnat un contract cu clubul sătmărean pe un an de zile şi după expirarea termenului mai există două variante. Prima variantă este cea în care Olimpia promovează în prima ligă iar a doua este cea în care îşi continuă traseul tot în liga a II-a.

Noul antrenor a dat asigurări că va conta doar valoarea fiecărui jucător. Astfel, cei cu valoare vor fi chemați la echipă și lăsați să joace.

7 comentarii

  1. ovi Răspunde

    Multa bafta!!!!!
    Trebuie doar stadion si finantare la club.

    • M Răspunde

      Mai intai rezultate apoi pot primi bani. Nici pe mine nu ma plateste nimeni la locul de munca pana cand nu produc ceva. Cred ca asa este logic

  2. pop Răspunde

    cum draq sa promoveze in liga 1 daca nu au bani de salarii,de stadion de licenta,sponsori reali
    nu stiu cum a acceptat selymes

  3. Sorin Răspunde

    NU MAI ARUNCATI BANII SATMARENILOR PE FOTBAL!!! OPRITI FINANTAREA FOTBALULUI. cATEVA MILIOANE DE LEI ANUAL SE DUC, DE LA BUGETUL ORASULUI SI JUDETULUI, LA UN FOTBAL INFECT SI FARA SPECTATORI.
    NU MAI CHELTUITI BANII PUBLICI PE FOTBAL. CINE VREA FOTBAL SA FINANTEZE.
    O SA CEREM UN REFERENDUM JUDETEAN PE ACEASTA TEMA SI VETI VEDEAATUNCI CATI DINTRE CETATENI SUNT DE ACORD CU ACEASTA RISIPA

  4. pop mihai Răspunde

    Vrejala mare din partea unui alt ungur adus politic banii satmarenilor au ajuns sa-i imparta primarul cu gasca lui de unguri, hai sictir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.