Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Un bărbat a decedat sub dărâmăturile unei case. Paramedicii nu l-au mai putut salva

Un bărbat în vârstă de aproape 70 de ani a decedat în această dimineață după ce a fost prins sub dărâmăturile unei case. Cu toată străduința medicilor de pe Ambulanță, acesta nu a mai putut fi salvat.

Azi dimineață, la ora 06.09, Serviciul Județean de Ambulanță (SJU) Satu Mare a fost solicitat să intervină la o casă care s-a prăbușit și în care locuiau două persoane. Dispeceratul a alocat un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj medical de urgență cu asistent, precum și echipa de intervenție ISU Carei pentru extragerea victimelor, precum și un echipaj de poliție.

O persoană de sex feminin de aproximativ 30-32 ani ieșise de sub dărâmături până la sosirea echipajelor de intervenție, iar în urma examinării s-a constatat că nu prezintă leziuni traumatice. Din păcate, însă, bărbatul de 68 ani a fost extras la ora 07:50, dar, din nefericire, pentru pacient nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decedat la locul solicitării.

Cazul a fost preluat de polițiști care au demarat o anchetă. Trupul neînsuflețit al celui decedat a fost preluat de legiști și transportat la morgă în vederea efectuării autopsiei.

Sursa: Ambulanța Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.