Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

Centura Sătmarului. Ordinul de începe al lucrărilor, în această lună

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că sunt șanse foarte mari ca până la finele acestei luni să fie semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru Centura Sătmarului.

”Există semne bune ca luna iunie să nu se încheie fără a avea ordinul de începere a lucrărilor la Centura municipiului Satu Mare. Ordinul de începere a acestor lucrări va fi semnat în câteva zile”,a precizat Pataki.

Președintele Consiliului județean a mai arătat că, în principiu, în prima fază va fi proiectare, care va dura 6 luni, apoi va urma execuția.

”Eu zic că nu va dura atât de mult deoarece firma a făcut studii de mai multe luni”, a mai afirmat Pataki.

4 comentarii

  1. Mihnea Răspunde

    Nu putea astepta cu conferinta asta…in care iarasi doar e posibil, acele cateva luni, si sa o faca atunci cand se semneaza ordinul? Ca conferinte de astea au tot tinut toti presedintii, ministrii de pe la noi….pana si primarul a inspectat deja, cu toata presa dupa el, viitorul santier. Desi intre noi fie vorba, la data aceea nu se cunostea inca, nu legal, traseul….

  2. sad Răspunde

    Pentru ca trebuie sa existe activitate in zona consilierilor, mai trebuie a facem si sedinte, asa ca sa discute si ei ceva. Berea si gratarul lipseste ca discutii de volum sunt.

  3. escape Răspunde

    Se da ordin de incepere adica Hotarare de Guvern in cateva zile….hmmmm…….. de catre care guvern ?!?!?!?! Ori Pataki vorbeste aiurea, ori stimati “reporteri” au inteles ceva gresit 🙂

  4. Palincas vasile Răspunde

    Au decis să nu decidă neînceperea lucrărilor de infrastructură ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.