Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Cod galben de inundații în județ. Ce râu devine periculos

După codurile galbene și portocalii de vreme rea, o parte din județul Satu Mare se află acum și sub cod galben de inundații. Râul Crasna devine, astfel, foarte periculos din acest punct de vedere.

”Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râuri mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenție.

Astfel de fenomene vor fi înregistrate pe râurile din bazinele hidrografice: Crasna – bazin superior și mijlociu (județele Satu Mare și Sălaj), Barcău – bazin superior, Crișul Repede – bazin superior, județele Cluj, Bihor și Sălaj.

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate mai mare în bazinul superior al râului Crasna, adică cel aflat pe raza județului Satu Mare.”

Sursa: INHGA

3 comentarii

  1. Tab Loid Răspunde

    “Ce rau devine periculos”. ….. Ce …. ma mai obosesc sa va accesez pagina?

  2. ma lasi Răspunde

    Esti liber sa-ti accesezi propriul site de cate ori vrei.

  3. Tab Loid Răspunde

    Prostule, tu din accesarile mele traiesti. Daca eu si altii ca mine, pe care-i deranjeaza click-baiturile astea tampite, incetam sa va mai vizitam, cum mai vinzi tu superbele bannere de pe sait? Cum iti mai cumperi bere si paine (nu in ordinea asta neaparat)?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.