Ultima actualizare: azi, 22:44
Locale

Tineretul sătmărean în mișcare. Competiția Ciclistă UFO Cycling

Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Pro Racers, organizații neguvernamentale din Satu Mare implementează proiectul ”Tineretul sătmărean în mișcare” finanțat de Primăria Municipiului Satu Mare – Centrul Cultural G.M. Zamfirescu și al Clubul Rotary Satu Mare. Obiectivul general al proiectului este creșterea ofertei de evenimente sportive în municipiul Satu Mare ca alternativă la modurile de petrecere a timpului liber în mod sedentar.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  1. Atragerea tineretului sătmărean în activități de ciclism, ca mod sănătos de petrecere a timpului liber, prin organizarea unei competiții cicliste de tip circuit în Parcul UFO din municipiul Satu Mare de către membri și voluntarii organizațiilor partenere (Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare și Asociația Clubul Sportiv Pro Racers):
  2. Atragerea tineretului sătmărean în activități de atletism, ca mod sănătos de petrecere a timpului liber, prin organizarea unei competiții de alergare de tip cros în Parcul UFO din municipiul Satu Mare de către membri și voluntarii organizațiilor partenere (Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare și Asociația Clubul Sportiv Pro Racers).

Prin prezenta dorim să informăm publicul interesat despre primul eveniment din cadrul proiectului: Competiția Ciclistă UFO Cycling, care va avea loc în data de 10 iunie ac. UFO CYCLING este un concurs de tip open, fiind deschis tuturor bicicliştilor amatori, începători sau avansaţi care are ca scop popularizarea miscării în aer liber în rândul tinerilor. Competiția va avea o secțiune individuală și una pe echipe ale școlilor sătmărene. Acesta din urmă va consta în întrecerea unor echipe de 4 elevi din care obligatoriu o fată.

Concursul pe echipe va fi de tip ștafetă, fiecare membru al echipei parcurgând câte un tur de circuit. Traseul va fi de tip circuit cu lungimea de aproximativ 1 km. La concursul individual se vor parcurge după cum urmează:  categoria 10-14 ani: 3 ture  categoria 15-19 ani: 5 ture  categoria 20-35 ani: 7 ture.

Programul evenimentului:

8:30-9:00 – ridicarea pachetelor de concurs

8:30-10:30 – înscriere la fața locului concurs individual

9:00 – start categoria 10-14 ani concurs pe echipe

9:30 – start categoria15-19 ani concurs pe echipe

10:00-10:30 – premiere concurs pe echipe

11:00 – start categoria 10-14 ani concurs individual

11:30 – start categoria 15-19 ani concurs individual

12:00 – start categoria 20-35 ani concurs individual

13:00 – premiere.

Informații despre eveniment găsiți pe pagina de Internet www.proracers.ro/ufo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.