Ultima actualizare: ieri, 21:34

Locale

Un fost component al Generației de Aur, antrenor la Olimpia

Un fost component al Generației de Aur a fotbalului românesc va antrena Olimpia Satu Mare. Este vorba despre Tibor Selymes.

Acesta a fost prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, și de președintele Clubului Olimpia Satu Mare, Karda Attila.

”Am considerat că putem aduce vremurile de aur a Olimpiei cu un component al Generației de aur a fotbalului românesc. Este un nume mare care generează respect nu numai din partea fanilor ci și a fotbaliștilor, a tinerilor noștri care au ce să învețe de la Tibi”, a afirmat primarul Kereskenyi.
Noul antrenor al Olimpiei are ca obiectiv, pentru sezonul viitor, locurile 1-6 în Liga a II-a. În acest sens, Clubul Olimpia va avea parte și de o finanțare adecvată de la Primăria Satu Mare.

Tibor Selymes (n. 14 mai 1970, Bălan, Harghita) este un fost fotbalist și actual antrenor român. Acesta a jucat de 46 de ori pentru Echipa națională de fotbal a României la Campionatele Mondiale de Fotbal din 1994 și 1998, dar și la două Campionate Europene. A făcut, practic, parte din Generația de Aur a fotbalului românesc.

În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute la turneele finale din perioada 1990-2000 și pentru întreaga activitate.

Un comentariu

  1. Paul Răspunde

    Excelent! HAI OLI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.