Ultima actualizare: ieri, 20:58
Locale

Copac doborât pe asfalt de furtună. Circulația, blocată

Copac doborât pe asfalt. Cu câteva minute înainte de miezul nopţii  de vinersi spre sâmbătă (23:54), printr-un alt apel de urgenţă, se cerea intervenţia pompierilor sătmăreni în localitatea Doba, unde în urma vijeliei puternice, un copac a fost doborât pe carosabil, blocând circulaţia vehiculelor.

S-a intervenit cu autospeciala de descarcerare grea pentru degajarea carosabilului. Nu au existat victime sau pagube materiale.

Imediat după acest eveniment (ora 00:37), tot pompierii sătmăreni, împreună cu pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Apa au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Apa. Focul, provocat cel mai probabil de un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător, a cuprins podul de lemn al anexei.

Datorită intervenţiei prompte a salvatorilor, s-a reuşit stingerea focarului în cel mai scurt timp, fiind salvată în acest fel casa de locuit.

Un comentariu

  1. corector Răspunde

    miezul nopţii de vinersi – chiar nu aveti un corector daca nu verificati articolele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Poliția Locală și cea națională, împreună pentru eradicarea cerșetoriei la Satu Mare

Poliția Locală, alături de polițiști din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, au conlucrat împreună pentru eradicarea cerșetoriei în oraș. ”Odată...

Închide