Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Poliția Locală și cea națională, împreună pentru eradicarea cerșetoriei la Satu Mare

Poliția Locală, alături de polițiști din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, au conlucrat împreună pentru eradicarea cerșetoriei în oraș.

”Odată cu venirea primăverii, dar mai ales pe perioada verii, fenomenul cerșetoriei i-a amploare în municipiul Satu Mare. Astfel, în dimineața zilei de 16 iunie 2017, efective ale Poliției Locale Satu Mare împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au participat la o acțiune de identificare a persoanelor care locuiesc fără forme legale în zona inundabilă a Someșului – Ștrandul Vechi.

În cadrul acestei acțiuni au fost identificate 30 de persoane, care au fost conduse la sediul Poliției Municipiului pentru identificare și luarea în evidență deoarece, majoritatea dintre acestea nu au domiciliul pe raza municipiului Satu Mare, ci în alte localități din județ (ex. comuna Apa).

“Dorim să atragem în această activitate de eradicare a cerșetoriei inclusiv cetăţenii municipiului Satu Mare. Sătmărenii trebuie să înțeleagă că prin oferirea de bani persoanelor care apelează la mila publică, acestea sunt menținute pe străzile orașului. Îi rugăm pe această cale pe sătmăreni să nu mai dea bani cerșetorilor”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Poliția Locală are un plan-cadru de cooperare cu Poliția Municipiului pe linia eradicării fenomenului cerșetoriei. În planul de patrulare sunt cuprinse arterele principale ale municipiului Satu Mare, parcurile, piețele și mai ales zona centrală, unde de-a lungul timpului au fost identificate cele mai multe persoane care apelează la mila publică.

Sursa: Biroul de presă al municipiului Satu Mare

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Ce le-au făcut? I-au amendat bine? Amenzi care nu vor fi plătite în vecii vecilor!
    O bătută bună ar fi soluția care i-ar potoli!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.