Ultima actualizare: azi, 18:24

Sport

Dezvăluiri. Poliţia a ridicat documente de la Olimpia: “Luna şi miliardul!”

Preşedintele Olimpia Satu Mare, Attila Karda, a dezvăluit astăzi, într-o conferinţă de presă, faptul că Poliţia a ridicat mai multe documente de la club din care ar reieşi că fosta conducere a cheguit câte 100.000 de lei pe lună pe echipamente, cafea şi mingi, iar acestea nu s-ar regăsi.

El a spus că va face public auditul din care reiese cum au fost cheltuiţi banii pe vremea fostei conduceri. Potrivit acestuia, vechea conducere a cheltuit în primele şase luni ale anului trecut 2,1 milioane lei şi a lăsat datorii de aproape un milion de lei, din care şi salarii restante ale jucătorilor. În cele din urmă, în acest an, s-au plătit aproape toate datoriile, însă urmează clarificarea situaţiei.

“După ce se va termina auditul voi face publice unele lucruri. Facturi de echipamente, mingi şi cafele de sute de milioane (lei vechi – n.r.) pe lună. Cei de la Poliţie au fost şi au luat din dosare, din facturi, au fost mai multe luni în care se ajungea la, cum a spus şi unul din cei care ancheta, era miliardul şi luna. Era normal să spună foştii conducători că aceste datorii se rostogolesc. Păi normal că se rostogolesc când lunar se cumpărau mingi şi ghete şi eu când am ajuns la club nu aveam două mingi de un fel. E normal să ai datorii când un preşedinte în Liga a IV-a la Olimpia câştiga 9.000 de lei. E normal! O să fac publice rezultatele acelui audit”, a spus Attila Karda.

Primarul Kereskenyi Gabor a dat asigurări că persoanele care se fac vinovate de această situaţie vor răspunde inclusiv penal şi dacă va fi cazul se va merge şi la recuperarea prejudiciului.

2 comentarii

  1. Je Răspunde

    Iar Satu Mare geme sub gunoaie,iarba netaiata si boscheti in cartiere cat parterul blocurilor ! De ce sa nu ne lafaim daca avem de unde,de ce sa nu ne lafaim daca prostii platesc impozite,de ce sa nu ne lafaim daca majoritatea consilierilor locali sunt …asa cum sunt iar ”cel ales” e vai de capul lui !!!

  2. GB Răspunde

    Fotbalul e lucru mare
    Dar nu aici la Satu Mare,
    Cine-l joaca parte n-are,
    Ca banii se duc la vale.

    Stadion, dotari deloc
    Cineva-si cam bate joc,
    Si ma-ntreb si eu si voi
    Ne-au facut niste ciocoi?

    Deh, cu banii investiti
    Parca-m fi toti sauditi,
    Rezultatul insa spune
    Ca suntem saraci pe bune.

    Sportul rege de prin vene
    Imi pulseaza si-n sprancene
    Trag cu ochiul si gandesc
    “Hai Oli, eu te iubesc”
    “Ma inchin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.