Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Urmăriți general și internațional, depistați la Petea

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităţilor competente doi cetățeni români, urmăriți general și internațional pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății și la regimul circulației.

 În data de 13 iunie a.c., în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu-Mare, s-a pentru a intra în țară cetățeanul român N.G., în vârstă de 25 de ani, din județul Covasna. În urma verificărilor efectuate pentru intrarea în România, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internațional. Pe numele acestuia a fost emis, de către autoritățile din Ungaria, un mandat european de arestare, pentru săvârșirea de infracțiuni contra proprietății.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 16.30, un alt bărbat, în vârstă de 28 de ani, din județul Mureș, s-a prezentat în PTF Petea pentru a intra în țară. În urma efectuării formalităților de frontieră s-a constatat faptul că pe numele acestuia era emis, de către autoritățile din România, un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 10 luni de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

În ambele cazuri, persoanele au fost predate de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

2 comentarii

  1. Mama ei geor Răspunde

    Judetul Targu mures? :)) Imi spune si mie cineva unde se afla acest judet? :))))

  2. haha Răspunde

    din județul Târgu Mureș. sigur nu e din judetul carei? sau poaTE din judetul tarna mare?
    plm ma!!!!!!!!! ascrieti niste prostii mai mari ca voi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.