Ultima actualizare: ieri, 19:27
Locale

FOTO. Au refăcut marcajele pe str. Digului. Tot nu le-a ieşit

 

Firma care a avut de făcut marcajele rutiere pe str. Digului din Satu Mare a dat-o din nou în bară. După ce Primăria Satu Mare a refuzat prima dată să preia lucrarea şi a cerut firmei să refacă lucrarea, aceasta s-a conformat. A şi refăcut-o. Doar că nici de data aceasta nu prea le-au ieşit liniile. Este totuşi mai bine decât prima dată, dar mai e loc de bine.

Strada Digului a fost reabilitată recent de firma Drum Inserv. Aici au fost mai multe probleme din start, care se pare că nu se termină aici.

FOTO: Alexandru Cosma Facebook

10 comentarii

 1. Stan Răspunde

  Au facut treaba asta ca vaca, care cand e gata de muls da cu picioru-n galeata si o rastoarna…
  Era chiar atat de greu sa-l faca mai lat cu 1 metru? Si curba aia la 95 de grade… daca ai o masina mai lunga cu greu o iei fara sa treci linia continua si daca vine o masina din sens opus trebuie mare grija ca sa nu “te stergi” de ea.
  Zau asa, idei bune dar treburi facute cu curu

 2. Alexandru Cosma Răspunde

  Ha Ha Ha!…
  Nici a doua oara nu i-a iesit dreapta linia primarului care opreste haosul.
  Ceva e cu strada asta.Prima linie cred ca era asa stramba,ca n-am vazut in viata mea asa ceva.Apoi s-au montat panouri de iluminat,care parca nu aveau fundatie de cat de stramb erau montati.Acum iara nu a iesit dreapta linia.Bine ca macar cu stalpii a iesit bine a doua oara…
  Probabil prima data a fost trasa de cineva care a luat 5 beri iar acum a servit doar 1 bere.Dar totusi nu cu masina se trag liniile astea?

 3. Satmarean Răspunde

  Pe lângă că este prea îngustă,de fiecare dată când trece o mașină pe lângă tine riști să te atingi de ea,când intri in cartier e un pericol mare sa nu faci accident și sigur de va întâmpla asta în curând dacă nu va fi semnalizata corect. Mă refer la banda de intrare în cartier care de termina in ……mașinile parcate pe strada Proiectantului 1. Daca le ocolești riști să intri frontal in cel care vine de pe Sănătății. Dar cine să vadă????? Politia???? Cei din comisia ….de siguranță a circulației ?????? Bineînțeles că nimeni!!!!!!!

 4. laurentiu Răspunde

  Keserkeni a trasat linia? Atunci e explicabil!

  • Unu' Răspunde

   Nu, coi-ca dorel de sătmar din banii economisiți de la parcările din fața cabinetelor, unde era o pistă de bicicliști!
   CUIE MOICA!

 5. Garuboz Răspunde

  E mare gradina Domnului si multe scarboseniii sant intransa mai ales ,,unu”

 6. Garuboz Răspunde

  Vad ca ai doua nume mai unu jerpelit.

 7. Unu' Răspunde

  CUIE MOICA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.