Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

FOTO.O primărie caută un șofer vinovat pe Facebook. Gestul, rușinos

O primărie din județul Satu Mare caută pe Facebook un șofer vinovat surprins de către un fotograf amator în timp ce arunca moloz și mizerii pe câmp.

Primarul comunei Păulești, Zenoviu Bontea, a postat pe contul său de Facebook fotografia camionului însoțită de următoarea rugăminte adresată internauților:

”Rugăm să ne oferiți orice detalii privitor la proprietarul sau soferul auto din imagine care a fost surprins transportând moloz (mizerii) în com Păuleşti, loc Hrip, pentru a dispune sancțiunile cuvenite!”.

Din ceea ce se vede în fotografie, este vorba despre o autoutilitară cu remorcă marca Ford, cu volan pe dreapta, având numărul de înmatriculare SM 03 MSG. Cei care au cunoștință despre această autoutilitară sau acest șofer să-l contacteze pe primarul comunei Păulești.

Pe de altă parte, însă, proprietarul acestui autovehicul poate fi ușor aflat dacă se face o plângere la Poliție.

4 comentarii

  1. Dan Răspunde

    Un gunoi arunca gunoi.
    Nu e singurul, am avut si eu de-a face cu a-mi curata terenul respectiv după ingradire si fata gardului dinspre drum, pentru ca unii nemernici asa se scapa de gunoaiele stranse.
    Iar trebui turnat o remorcă de balega in mijlocul curții sale sa se învețe minte, daca are…
    Stiind nr. de masina politia de ce nu autosesizeaza?
    Dobitoc !!!

  2. Mihnea Răspunde

    Totusi…unde e molozul si gunoiul? In spatele masinii nu e nimic. Si nici din poza asta nu se prea vede unde e facuta…..asa oricine pozeaza o basculanta, pe al carei sofer e suparat, si zice pe facebook ca ala a aruncat moloz la Zenoviu in ograda.

  3. Mihnea Răspunde

    Plus ca fotograful putea suna la 112 imediat, nu sa impartaseasca online infractiunea… . Asa, se cam vede capatul atei albe cu care e cusuta povestea asta, dom primar….

  4. Iulia Răspunde

    BravO d-lui primar “pe ei și pe mama lor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.