Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Biblioteca promovează ia. Diplome şi sânziene pentru doamne

Ziua Internaţională a Iei este sărbătorită astăzi de angajaţii Bibliotecii Judeţene Satu Mare, printr-o acţiune inedită organizată sub genericul „Ia – cartea cunoașterii”.

Bibliotecarele, îmbrăcate în ie, au ieşit în faţa instituţiei la o nouă acţiune de schimb de carte. Cu această ocazie, bibliotecarele oferă sânziene celor care schimbă cărţi, iar doamnele care poartă ie primesc câte o diplomă şi au posibilitatea să îşi efectueze câte o fotografie într-un cadru special pregătit.

“Am dorit să marcăm astăzi Ziua Internaţională a Iei printr-o metodă mai inedită, printr-o acţiune consacrată a Bibliotecii Judeţene Satu Mare, printr-un schimb de carte. Ne mândrim cu portul nostru naţional, de aceea am vrut să derulăm această acţiune şi să îndemnăm lumea spre lectură. Am pregătit o serie de surprize, pe lângă cărţile care le dăm la schimb, avem şi diplomă pentru cei care poartă ia şi cadre ca să facem poze cât mai interesante în portul nostru naţional”, a declarat directorul Bibliotecii Judeţene, Lacrima Istrăuan.

Activitatea este organizată la inițiativa bibliotecarilor de la Secția de împrumut pentru adulți, având ca scop intermedierea întâlnirii dintre carte, lectură, tradiție și membrii comunității sătmărene, într-o manieră inedită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.