Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Accident pe Careiului. Un biciclist a lovit o ambulanţă

 

Accident pe Careiului. Un biciclist a fost rănit după ce a intrat într-o ambulanţă

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă informează că joi la ora 10:22, în timp ce o ambulanţă se deplasa  spre Spitalul Judeţean II pentru a efectua un transport asistat la CT, imediat după iesirea din curtea instituției, aceasta a fost lovită în lateral de un biciclist care traversa strada.

“Bărbatul de aproximativ 60 de ani a suferit policontuzii, escoriaţii la nivelul genunchiului drept, cotului stâng şi o plagă de aprox. 1 cm la nivelul arcadei sprâncenoase stângi.A fost preluat de o altă ambulanţă şi transportat la U.P.U. Spital Judetean pentru a fi investigat şi a ne asigura că nu există traume mai serioase”, precizează Serviciul de Ambulanţă.

 

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Trebuia să-și rupă gâtul, dobitocul dracului! Nu se traversează pe bicicletă! Nu se folosesc trotuarele la mersul pe bicicletă!

  2. Jan Răspunde

    Esta adevarat ca toata vina o poarta biciclistul dar nici cu cei de la Comisia de circulatie din cadrul Primariei Satu Mare nu mi-e rusine.
    Unde sint indicatoarele rutiere amplasate pe pistele de bicicleta
    ?
    La intersectia cu un drum public, fie acesta si o strada din oras, biciclistul trebuie sa aiba in fata semnul ” cedeaza trecerea” altfel acesta pe buna dreptate poate sustine ca el intra in intersectie din partea dreapta si ca avea prioritate.
    In concluzie : primaria sa puna semnele de rigoare aferente pistelor de biciclisti.
    In alta ordine de idei, nu stiu daca proiectantul sau executantul e de vina, dar este realmente o batjocura la adresa biciclistilor, sa faci trepte la orice intersectie a pistei cu un drum.
    Este un chin sa urci si sa cobori de pe pista. Zici ca-ti rupi bicicleta.
    Altceva: de ce in municipiul Satu Mare la toate semafoarele a fost desfiintata lumina galbena, lumina prevazuta de lege ca fiind obligatorie , nu optionala.
    Poate Comisia de circulatie sa dea un raspuns public ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.