Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Groapa lui Gyuszi, pericol public. Un copil s-a rănit astăzi

Groapa lui Gyuszi din centrul municipiului Satu Mare este un adevărat pericol public. Un copil s-a rănit astăzi, destul de serios, după ce o scândură a cedat şi i-a provocat rană în zona abdominală.

“Multumim domnului primar şi administraţiei locale pentru buna întreţinere a spaţiilor publice din centrul oraşului. Chiar trebuie să se întâmple ceva mai grav pentru a se lua măsuri?”, a scris pe facebook un părinte.

Primarul Kereskenyi Gabor a anunţat în repetate rânduri că lemnul de tek va fi înlocuit cu un material nou format din lemn şi plastic. Iniţial lucrările trebuiau să fie terminate până de Ziua Oraşului, după care s-a anunţat că lucrările vor fi începute după Ziua Oraşului.

 

14 comentarii

  1. M Răspunde

    Da intelegem ca renovarea va incepe in august sau septembrie, dar pana atunci ar trebui inchisa zona. De zilele orasului era sa_mi rup gatul si nu am fost singurul. Iata aici inca o dovada.

  2. Rareș Răspunde

    In loc sa dam bani pe distractie, acesti bani trebuiau investiti in schimbarea acestui lemn deteriorat de ani buni. O astfel de lucrare nu mai trebuie amanata, daca groapa exista nu trebuie sa ingroape trecatorii. De la inceput mi s-a parut periculos de prost facuta.

  3. Badea Gheorghe Răspunde

    Mulțumim din suflet fostului primar Dorel-Costel Coica, precum și echipei de consilieri PSD Satu Mare, pentru faptul că în perioada de 4 ani cât a condus acest oraș nu a intervenit pentru conservarea și păstrarea acestui bun public (care nu a fost ieftin!) în bune condiții de exploatare, conform cerințelor executantului!

    • ****ș Răspunde

      multumim imbecilului Iulică care ne-a indatorat 20 de ani pentru a lasa mostenire o groapa!

      • Unu' Răspunde

        Groapa este folosită la tot felul de activități, a fost o investiție utilă, dar nu ar trebui lăsată să se degradeze!
        Muistul de dorel a furat doar o pistă de biciclete și și-a făcut parcare!
        CUIE MOICA!

      • Makilapaki Răspunde

        Ce trebuia sa fie in zona aia un centru de reabilitare pentru prosti ca tine ?

      • Makilapaki Răspunde

        La “pulas” m-am referit

    • Sile Răspunde

      Cainele moare de drum lung si prostu de grija altuia

      • Unu' Răspunde

        Bun proverb, tipic românesc!
        Adică ne doare-n pu.ă de ce se întâmplă în jurul nostru până ce nu pățește vre-un afin de-al nostru ceva, și-atunci e bai mare!
        În rest, lasă proștii să-și bată capul că io n-am … nicio treabă …

  4. Mihnea Răspunde

    Fix pix….o scandura rupta,

  5. ion Răspunde

    Am fost martor cand, la o plimbare cu copilul meu, in aceea groapa o fetita si-a spart un dinte. Cum poti lasa asa ceva functional, fara sa-l reabilitezi, cand vezi zi de zi, ca acolo se aduna parinti cu copii?
    Pana la urma nu vorbim de vreo gropa in asfalt, ci de punerea in pericolul a copiilor. Nu se poate sa fii functionar public (primar, consilier s.a.m.d.) si sa ai o mentalitate de tipul: ceea ce au facut altii “sa moara in paragina”. Nu merge domnule primar, in 2017!

  6. Elis Răspunde

    Mare pacat ca s-au grabit si s.a “epuizat” aceasta renovare a centrului nou rezultand aceasta monstruozitate. Din pacate o viitoare reamenajare nu va mai fi posibila in viitorul apropiat. Banii au fost cheltuiti . Iesiti seara la plimbare si veti constata disconfortul provocat de tuburile luminoase verticale care-ti bat in ochi in loc sa ilumineze aleea de sus de la o oarecare inaltime. Seara nici nu veti gasi pe nimeni la plimbare in acea zona decat pentru prima data cand va constata ca nu este un loc placut pentru plimbare seara. Scandurile de lemn asezate pe jos sunt o prostie,o alegere neinspirata si foarte periculoase. Dar daca si ploua pericolul este maxim. Sunt foarte alunecoase! Dar nici n-as vrea sa ma gandesc la un copil care alergand se impiedica si intra cu capul (sau ochiul) intrun colt al acelor monstri de piatra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.