Ultima actualizare: azi, 15:02
Locale

FOTO. Videomapping. Pentru prima dată la Satu Mare. Casa de Cultură, de nerecunoscut

Pentru prima dată la Satu Mare. Primul eveniment de videomapping pe o clădire din Satu Mare va avea loc joi seară, începând cu ora 22, pe Casa de Cultură a Sindicatelor. PortalSM vă oferă primele imagini de la pregătirea acestui super spectacol. Casa de Cultură este, practic, de nerecunoscut.

Videomapping-ul este un spectacol multimedia complex, care se folosește de elementele arhitecturale ale unei clădiri, pe care le intregrează într-o animație tridimensională.Acesta este primul eveniment dintr-o serie de spectacole vizuale ce vor fi organizate în Satu Mare, pe parcursul anului, în colaborare cu Eranio Petruska (Aural Eye).

Evenimentul este organizat de Asociația SamStudia – Organizația tinerilor și studenților sătmăreni, cu sprijinul financiar și logistic al Primăriei Municipiului Satu Mare și al Consiliului Local Satu Mare, prin Centrul Cultural ”G. M. Zamfirescu”.

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Dați jos bannerul ăla de pe clădire, arată oribil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Deversări periculoase în Someş, în zona Unicarm. Greenpeace sesizează Garda de Mediu

Deversări periculoase în Someş, în zona fabricii Unicarm din Vetiş. Reprezentanţii Greepeace din trei ţări au investigat cazul şi vor...

Închide