Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Investiţie de 1 milion de euro în Laboratorul Spitalului Judeţean. Urmează acreditarea

Laboratorul Spitalului Judeţean Satu Mare se află în plin proces de modernizare şi dotare, urmând ca aici să fie instalate peste 30 de aparate speciale care costă peste un milion de euro. Investiţia a fost demarată de către conducerea Consiliului Judeţean Satu Mare după ce s-a constatat că spitalul nu are laborator acreditat de peste 10 ani şi că nu se pot deconta analize de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Conducerea CJ estimează că în 2018 laboratorul a fost va fi acreditat RENAR pentru a se putea deconta cheltuielile cu analize. În momentul de faţă, pacienţii sunt trimişi la laboratoare private pentru efectuarea analizelor.

Primele aparate au ajuns deja la spital şi urmează să fie instalate, fiind vorba despre aparate pentru biochimie, hematologie, bacteriologie, dar şi un analizator de marker tumoral.

Acestea vor fi preluate de spital în comodat, pe o perioadă de patru ani. Urmează ca după instalarea aparaturii, personalul medical de la spital să fie instruit cum să o folosească.

5 comentarii

  1. Adisor Răspunde

    Unde ești Adisor sa te lauzi ?Acestea sunt investiții pentru oameni nu zugrăvitul numai de aicea nu iese nimic!/

    • Corina Pascal Răspunde

      Este afacerea lui Camil io are cota parte din rulaj și se zice că și Pataki nu.

  2. de ce Răspunde

    Cum adica fara panglica, fara adisorul si mirciulica?

  3. Mongol Răspunde

    Iara va laudati degeaba?! Care investitie, daca aparatele sunt in comodat cu conditia de a se cumpara consumabilele de la firma care a adus aparatele???!!! Nici sa mintiti nu mai stiti! Dupa ce a-ti dat-o in bara cu tot ce inseamna gestionarea spitalului, acum va inventati realizari??!! Penibililor!

  4. hahaha Răspunde

    investitie de 1 milion de euro, iar bolnavii trebuie sa-si cumpere perfuziile pentru ca spitalul nu are…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.