Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Temperaturi de vară de 1 Iunie. Minivacanță însorită la Satu Mare

Sătmărenii au parte de temparaturi de vară și de o minivacanță însorită de 1 Iunie, potrivit meteorologilor. La Satu Mare cerul va fi aproape tot timpul senin.

Astfel, în cursul zilei de astăzi, norii și soarele se vor juca împreună pe cerul Sătmarului, asta în timp ce temperaturile vor urca la peste 25 de grade la umbră (adică peste 30 de grade la soare). La noapte cerul se înseninează și temperaturile vor coborâ doar până la 15 grade.

Mâine, norii părăsesc cerul, soarele rămâne singur să-și facă de cap. În această situație, vor fi înregistrate temperaturi de 26-27 de grade.

Cerul rămâne senin și sâmbătă când vor fi înregistrate 28-29 de grade, duminică (30-31 de grade)și luni (31-32 de grade). Abia marți se va răcori puțin și va ploa în averse.

Dar, în toată această perioadă călduroasă, din când în cand, pot apărea ploi torențiale, de scurtă durată, însoțite de vânt, care se pot transforma și în grindină. Dar sperăm că nu se va întâmpla acest lucru, iar sătmărenii se vor putea bucura de această minivacanță insorită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.