Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Mâine se deschide ștrandul. Noutăți, prețuri și program

Mâine se deschide ștrandul vechi. Conducerea Nord Vest Termal Parc au decis să deschidă ștrandul pentru public zona de agrement. Administratorului ștrandului, Raluca Țânțaș, a dezvăluit, exclusiv pentru PortalSM, care sunt noutățile și ce prețuri vor fi practicate aici.

”Având în vedere că a fost vremea mai proastă, dar și din alte motive, vom deschide ștrandul mâine. Prețurile sunt la fel ca și anul trecut, adică 20 de lei adulți, respectiv 10 lei pensionari-copii între 4 și 14 ani, până la 4 ani este gratuit. Pensionarii să aibă întotdeauna cel puțin o copie după cuponul de pe pensie și după buletin, altfel nu primesc reducerea.

La ora 17.30 este Happy Hour, începând chiar de mâine, până la ora 20.30. Asta înseamnă o reducere la tarifele de intrare. Astfel, adulții, care plătesc 20 de lei, după 17.30 vor plăti 12 lei, iar cei care achită 10 lei, după 17.30 vor plăti doar 8 lei”, a explicat, exclusiv pentru PortalSM, Raluca Țânțaș.

Administratorii ștrandului au în vedere ca, în acest sezon estoval, să fie amenajat aici și cel puțin un tobogan.

”Nu sunt deocamdată modificări față de anul trecut. Ne dorim ca pe partea de tobogane să realizăm ceva. Este pregătit amenajarea unui tobogan la bazinul de înot de 1,4 m”, a mai spus, pentru PortalSM, Raluca Țânțaș.

Programul este la fel ca în fiecare an: Luni, între orele 12.00 și 20.30. De marți până duminică între orele 9.00 și 20.30.

”Cum luni va fi sărbătoarea de Rusalii, vom începe mai repede, de la ora 9.00”, a mai spus pentru PortalSM, Raluca Țânțaș.

Un comentariu

  1. GB Răspunde

    Bravo! având în vedere faptul că sunt un fan al înotului și am așteptat cu nerăbdare deschiderea sezonului vă felicit și la mai mare. “Mă închin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.