Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

O careiancă, viceprimar de Cluj. Aleasă în unanimitate

O careiancă este unul dintre viceprimarii municipiului Cluj Napoca. Este vorba despre Olah Emese, care a fost aleasă cu unanimitate de voturi de consilierii locali clujeni în această funcție după ce  colega sa, Horvath Anna, și-a dat demisia și s-a pus la dispoziția organelor de cercetare DNA într-un caz de trafic de influență.

”Vă mulțumesc pentru susținere. Urmează o perioadă foarte interesantă în viața mea și sper că voi avea puterea să fac față solicitărilor administrației locale. Promit atenție și promptitudine în desfășurarea activității mele și sper că vom avea o colaborare fructuoasă”, a spus Olah Emese imediat după depunerea jurământului în prezența primarului Emil Boc.

Olah Emese are 34 de ani, este din Carei și a venit în Cluj-Napoca la Facultate. Este avocat din anul 2009, de când și-a deschis propriul cabinet de avocatură. În perioada 2006-2007 a fost consilier juridic la Parlamentul României.

A absolvit două facultăți: Facultatea de Economie și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca și Facultatea de Drept din cadrul UBB Cluj-Napoca. Noul viceprimar are și două mastere: în drept comunitar european, absolvit la Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai și în relații economice internaționale la Facultatea de Economie și Gestiunea Afacerilor.

Olah Emese a intrat în Consiliul Local în 2012, acum, înainte să fie votată viceprimar fiind la al doilea mandat de consilier local.

Sursa: www.ziardecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.