Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Tavi Bud, ultima noapte alături de prieteni. Mâine, trubadurul ne părăsește

Folkist-ul Tavi Bud își va petrece ultima noapte pe pământ alături de prieteni și de cei dragi. Trupul neînsuflețit al trubadurului Sătmarului, Octavian Bud, a fost depus în capela Cimitirului de pe strada Amațiului unde în această seară, de la ora 20.00, va avea loc slujba de Priveghere.

Mâine, Tavi Bud ne va părăsi pentru totdeauna. Slujba de înmormântare va avea loc de la ora 13.00, la același cimitir.

Octavian Bud a încetat din viață în seara zilei de luni, 5 iunie 2017, la numai 58 de ani.  Octavian Bud s-a născut pe 18 iunie 1958, la Satu Mare şi a început să cânte la chitară în clasa a VIII-a. În perioada 1983 – 1985 a fost membru al Cenaclului Flacăra, apoi al Cenaclului „Totuşi Iubirea”.

În Cenaclul Flacăra a cântat şi împreună cu Emilian Onciu, în grupul folk Trupa din Nord. În 1983 a primit premiul Cenaclului Flacăra pentru cea mai bună compoziţie a anului – „Niciodată”.

A fost un folkist activ implicat în majoritatea evenimentelor din municipiul și județul Satu Mare, dar și la diverse evenimente în țară și nu numai. Ultimele sale apariţii au fost pe scena Zilelor Oraşului Satu Mare şi la Fesivalul de folk din Amara (pe data de 2 iunie).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.