Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Olimpia a rămas fără antrenori. Contractul cu Andone, reziliat

Contractele antrenorilor Olimpiei Satu Mare, Bogdan Andone – principal și Gabriel Vochin – secund, au fost reziliate. Președintele clubului Olimpia, Karda Attila, a declarat că despărțirea a fost amiabilă și de comun acord.

”A fost o decizie de comun acord luată după o analiză. Am considerat că așa este mai bine atât pentru noi, cât și pentru Bogdan, planurile noastre nu au coincis pe mai departe. Dar mă bucur că a fost o despărțire amiabilă. Chiar am urmărit pe Liga2.ro, unde a dat o declarație foarte frumoasă despre club și despre oamenii jurul echipei”, a mai precizat Karda.

Președintele clubului a mai afirmat că în această perioadă sunt purtate tratative cu mai mulți antrenori, printre care și un sătmărean.

”Deocamdată nu pot să vă confirmăm vreun nume pentru că încă nu am bătut palma cu niciun antrenor. Avem discuții cu mai mulți antrenori, dar lista nu este foarte lungă pentru că ne-am orientat spre antrenori, să spun așa, mai ieftin, și alături de care să putem reconstrui echipa. Această listă cuprinde și numele unui sătmărean care a fost plecat, iar acum s-a întors acasă”, a mai adăugat președintele Olimpiei.

Între timp, Bogadn Andone, alături de secundul său, Gabriel Vochin, a semnat cu Politehnica Timișoara.

Un comentariu

  1. Satmarean Răspunde

    NU MAI ARUNCATI BANII ORASULUI SI JUDETULUI PE UN FOTBAL FARA VIITOR!!!
    AVETI CE SA FACETI CU BANII AIA SI II ARUNCATI CA IN SOMES!
    NU VA MAI BATETI JOC DE BANII SATMARENILOR!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.