Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Proconsul și Ducu Bertzi cântă la Satu Mare în week-end la Festivalul Vinului

Proconsul și Ducu Bertzi vor concerta în acest week-end la Satu Mare. Ei vor fi prezenți la Festivalul Vinului Sătmărean.

Consiliul Județean Satu Mare, în colaborare cu Asociația Viticultorilor vor prezenta, în cadrul unui eveniment inedit ”vinurile stoarse de pe podgoriile sătmărene”. Dragostea pentru această nobilă îndeletnicire, pentru soiuri și sortimente, pentru practicile culturale și enologice va culmina într-un eveniment special: ”Festivalul Vinului Sătmărean” care va avea loc în 17-18 iunie în Satu Mare, Piața 25 Octombrie.

Pentru a oferi vizitatorilor un program diversificat, în acest organizatorii au selectat mai multe stiluri muzicale: folclor și muzică tradițională, dar și folk sau blues, swing, similar altor festivaluri de vinuri.

Astfel, sâmbătă, de la ora 14.00, va avea loc premierea Concursului Județean de Vinuri Nobile. Apoi va începe distracția. Pe scenă vor urca Ansamblul Folcloric al județului ”Doruri Sătmărene” (ora 15.00), după care vor concerta Canarro (ora 17.00), Black River Blues Band SM (ora 18.00), seara urmând să se încheie cu recitalul trupei Proconsul (ora 20.00).

A doua zi, duminică, spectacolele vor începe de la ora 15.00, cu elevii cu Școlii de Arte Satu Mare, după care, rând pe rând, vor mai concerta Suba Attila & The SoulFool Band (ora 17.00), Ducu Bertzi (ora 18.00), Pély Barna (19.30), urmând ca Festivalul Vinului Sătmărean să se încheie cu White Mahala.

Mâncărurile tradiționale vor fi pregătite de echipa chéf Cooking by Bertici Kinga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.