Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

VIDEO. Polițiștii locali dau ordine ziariștilor? ”Îți ajunge amu. Oprește și du-te și scrie!”

Polițiștii locali din Satu Mare au ajuns acuma să dea ordine și ziariștilor și să-i învețe cum să-și facă treaba.

După ce PortalSM a publicat câteva fotografii cu polițiștii locali suprinși dormind în timpul serviciului într-o mașină inscripționată cu numele instituției, colegii acestora par să se răzbune pe redactorii publicației noastre.

La intervenția de azi a echipelor Apaserv la avaria survenită pe bulevardul Octavian Goga, un polițist de la Poliția Locală Satu Mare s-a adresat redactorului PortalSM în cel mai milițienesc stil cu putință.

Fără să se legitimeze, și cun un aer de superioritate pe care numai milițienii din vremea ceaușistă o aveau, polițistul local s-a adresat redactorului PortalSM, care transmitea imagini în direct de la locul intervenției, folosind exact următoarele cuvinte:

Mai ai treabă? Că oamenii ăștia au treabă. Oprește și du-te și scrie. Serios… Că au de lucru. Hai, amu, serios… Îți ajunge amu…no, ești în direct, no…”

Redactorul PortalSM s-a conformat celor cerute de polițist, s-a dus și a scris!

Evoluția polițistului local poate fi urmărită în aceste imagini video între minutele 9.00 și 9.25.  Comentariile le lăsăm pentru sătmăreni.

18 comentarii

  1. Raul Răspunde

    sunt curios sa văd dacă asfaltează la fel de repede precum l-au și spart .

  2. Szalma Jack Răspunde

    Numai tu te-ai plimbat ca fraieru’ pe carosabil riscand sa te ia vreun papagal mai mare ca tine pe capota!Ce credeai ca vor gasi acolo de te-ai plimbat in sus si in jos, fara niciun sens??Ai tras un cadru,doua si …la revedere !!!Si-ti mai spui … ”ziarist” ???!!!! ::::::)))))))))))))))))))))))))

  3. Vasi Răspunde

    Iara Militia Locala!In primul rand ar trebui eliminat din System aceasta nulitate publica pe nume Precup Ioan,iar apoi din Device Manager dezinstalate toate driverele!Pardon!Dezinstalat toti angajatii!Acesti trantori ai societatii!

    • Jean Răspunde

      Subscriu.
      Dizolvarea boschetarilor comunitari si reorganizarea. Angajarea unor oameni specializati in domeniul ordinii publice si legii.

    • Calin Răspunde

      Vasi Vasi ce boschetar poți fi cumva lucrezi la poliția național sau te au amendat poliția locală și te doare fraiere

  4. Marcel Răspunde

    Articol jenant, în loc sa publice bunele rezultate ale sportivilor, elevilor sau alte informații cu adevărat importante. Trebuie apreciat politistul ca a stiut sa se coboare la nivelul asazisului ziarist, dar degeaba ca tot n-a inteles.Eu îl si cafteam pe scriitorul asta

  5. M Răspunde

    Dar cine sunteti voi sa va credeti redactori si ziaristi? E foarte simplu sa iti faci o pagona web si sa publici cateva articole. asta deja e echivalentul jurnaliamului? Nu cred. De diploma in domeniu nu va intreb pt. ca nici gramatica limbii romane nu o cunoasteti dupa cum putem observa in fiecare articol, dar macar o diploma de bac aveti? Sa incepem cu inceputul mai “ziaristilor”.

  6. oligofreni si ei saracii Răspunde

    Mda,tipic romanesc!Ce remarc eu este mitocania agentului,lucru care duce direct la educatia acestor oameni!In loc sa se exprime politicos dar ferm asa cum a fost instruit, sa indeparteze “ziaristul” din perimetrul restrictionat el face comentarii ca la oi crezandu-se foarte spiritual probabil incercand sa/l impresioneze pe Stegerean aparut meteoric in cadru.Fratilor aici nu dezbatem cat de ziarist este unul si altul ,sa fie ei sanatosi ,nu ne place ,nu citim .Aici avem inca un exemplu la cat de jos poate ajunge societatea romaneasca si cat de inutili sunt acesti gardieni culesi din te miri ce stana si instruiti intensiv vreo doua ore.Avem jandarmerie,politie,armata daca e cazul ,nu e suficient?

  7. Jean Răspunde

    Boachetarii comunitari ciocul mic. Gardieni cu minte ingustă.
    Asa oras asa militie!

    • Calin Răspunde

      Jean da tu ce ești politist adevarat de la națională? Sau vreun cocalar fără dervici

  8. Calin Răspunde

    Toți proști pot fi ziaristii.Stiu eu personal care zilnic e beat. Și stimat/ă M ești de la ziar

  9. Satmarean Răspunde

    Buna,
    Tot intru pe portalsm sa vad daca apare o data si un articol, ca in rest apare orice, dar ce sa faci, asta e…
    Totusi e de apreciat faptul ca a avut curajul sa iasa in strada pentru a face o poza din Satu Mare prietenul nostru ziarist, sau o fi toate informatiile culese de pe facebook si internet ?

  10. Ardelean Alexandra Răspunde

    Nu mă interesează daca îmi citește cineva comentariul sau nu, de mult voiam sa scriu la aproape fiecare articol.. din pacate cadeți tot mai mult în penibil și după parerea mea, care nu este una de specialist pot sa afirm ca nu sunteti jurnalisti. Nu asta înseamnă muncă de jurnalist, si nu asta face un jurnalist. Asta poate sa faca orice cetatean cu un cont de Facebook :)) Iar daca voi considerati ca funcționati ca o societate de publicatii sau ziar sau orice altceva, va rog sa aveti in vedere colaborarea cu cineva care sa va verifice articolele inainte de a fi publicate. Sunt de tot rasul si de toata jena, si nu de asta avem nevoie noi, oamenii normali 🙂 Nu stiu cine scrie si cine publica, normal ar fi sa se si semneze, dar ma ofer eu sa le verific! pro bono :)))
    P.S. Politia locala mi se pare efectiv degeaba, dar in cazul asta nici nu putea sa aiba alta reactie oricat de politist local ar fi fost oricine :))) Într-adevar era mai frumos daca se exprima politicos, dar referitor la faptul ca ”va invata sa va faceti meseria”… bine face!! orice om poate sa faca asta pentru voi in conditiile astea. Semnati articolele!! 🙂

  11. Calin Răspunde

    Doamnă Ardelean la redactia portal sm este o zdreanță de domnișoară care se…. cu un polițist național pe nume BANCHIS si ce îi dictează acest fat frumos ea postează

    • Intelighenția Răspunde

      Mare zmeu mai ești tu Caline!Cum le cunosti tu pe toate si pe toți !Cu exprimarea si limba romană stai mai prost,in rest ești inteligent foc!Cand te-ai angajat ,cât de lung era subiectului care ți-a căzut la oral?

  12. Dan Decu Răspunde

    Asa-I. Il cheama Benchis. Antim Benchis. Eroul de la Marea Neagra, politist adjectiv, crema cremelor, cu tri macaroane pe un umar si tri neuroni in cutia de os.
    Mare om.

  13. privitor Răspunde

    Hai sa incercam sa vedem lucrurile exact asa cum sunt. ”Ziaristu” a vazut ca se intampla ceva si a filmat. Banuiesc ca nu de bou, ci ca sa informeze lumea ca se circula greu pe acolo. Militianu, sa imi spuna mie cine ce o vrea, a fost asmutit de Stegerean. De aceea a si reactinat asa (ma rog, in nota caracteristica a politistilor locali care se cred extrem de inteligenti), sa il impresioneze pe Stegerean. Eu ma intreb altceva: le plăteste Stegerean salariile politistilor locali sau Mitica a vrut sa arate cat de tare e el?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.