Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEO/FOTO.Avarie la apă și canalizare pe Bulevardul O Goga. Echipele Apaserv, în priză

Circulația pe bulevardul octavian Goga din municipiul Satu Mare este îngreunată din cauza unei avarii la conductele de apă și canalizare. Echipele Apaserv se află la fața locului, au împrejmuit zona și s-au apucat de treabă.

Potrivit reprezentanților Apaserv, lucrarea este de mai mare anvergură și poate dura patru-cinci ore, doar prima fază.

”S-a surpat colectorul de canalizare, după care s-a rupt conducta de apă. A fost spălată toată zona, de aceea acum trebuie să reparăm mai întâi canalizarea, iar mai apoi conducta de apă. Aceste lucrări pot dura câteva ore bune. Patru-cinci ore prima intervenție, după care mâine continuăm”, a declarat pentru PortalSM, responsabilul acestei lucrări.

În tot acest timp, circulația dinrep Burdea spre pasajul din Soarelui se desfășoară foarte greu, iar coada s-a format până pe Botizului, în zona cimitirelor.

2 comentarii

  1. adriana Răspunde

    E deranj mare ca se schimba directorul de la APASERV acum si Stejerean trebuie sa faca frumos cu Keserkeni sa-l mai lase!!! 🙂

  2. Locuitor al acestui oras Răspunde

    Eu ma intreb, ce s-ar fi intamplat daca cadea o masina sau daca groapa respectiva ar fi fost pe mijlocul drumului? Jumatate de oras ar fi ramas cu o singura cale de acces (Rosetti) sau poate trebuia sa ocolim orasul pe Dorobantilor sau poate se vor gandi edili nostri, ca totusi trebuie, URGENT, inca un pod peste Somes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.