Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Poziţia Poliţiei Române în cazul şoferului care a distrus o terasă

Ca urmare a activităţilor  desfăşurate de poliţiştii sătmăreni, bărbatul de 33 de ani din Satu Mare,  bănuit de distrugerea, cu autoturismul, a mobilierului unei terase şi tulburarea ordinii şi liniştii publice se află în prezent în custodia poliţiei pentru audieri şi pentru continuarea procedurilor de urmărire penală. 

Sesizarea despre producerea evenimentului a fost făcută în seara zilei de  10.06.2017, în jurul orei 19.50, prin apel 112. La faţa locului, poliţiştii judiciarişti au constatat că  mobilierul unei terase din Centrul Nou al municipiului a fost distrus de manevrele agresive efectuate cu autoturismul de către  conducătorul auto, care, după incident, a plecat într-o direcţie necunoscută, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Imediat după eveniment, autoturismul a fost dat în consemn patrulelor de ordine şi siguranţă publică şi celor de poliţie rutieră aflate în teren, astfel că în prezent,  cel care se afla la volanul autoturismului se află în custodia poliţiştilor sătmăreni. Pe lângă infracţiunile de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, bărbatul de 33 de ani din Satu Mare, va fi cercetat şi pentru conducere fără permis, întrucât verificările ulterioare au stabilit că acesta avea dreptul de a conduce vehicule suspendat din luna ianuarie a acestui an, tot pentru infracţiuni comise la regimul siguranţei rutiere.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru stabilirea întregului complex de împrejurări în care s-a produs evenimentul.

Sursa: Poliţia Satu Mare

3 comentarii

  1. locuitor Răspunde

    Nu e chiar asa. Prin manevrele facute a pus in pericol viata si integritatea multor persoane aflete in acel moment in zona. Ati stat de vorba cu parintii copiilor care daca nu fugeau erau luati in plin de acest nebun??Ati stat de vorba cu clientii terasei CINQUE care au fugit din calea lui? Ati vazut inregistrarea in care copii fug ca sa nu-i calce? Cum mai avem noi ca parinti incredere sa ne lasam copiii jos din bloc,pe spatiul pietonal??Iar incercati sa musamalizati porcariile unora?? De ce?? E adevarat ca-l are avocat pe marele Adi Cozma de la PNL???Asta a vrut sa fie primar si apara numai violatori si nebuni drogati. I-ati facut analizele de singe?? Eu am vazut dupa cit timp a venit politia. A venit dupa 20 minute cu masina personala pe care au lasat-o mai departe ca sa nu se vada cu ce masina au venit.Apoi au sunat si dupa inca 10 minute a aparut masina politiei . Faceau poze cu telefoanele mobile. Vai de capul nostru. Daca nu intervenea presa ii dadeati o amenda pentru distrugere si gata. Sa va fie rusine. Sunteti platiti din banii nostri ca sa ne aparati si sa ne protejati. Asta ar trebui sa faceti nu sa paziti intrarea la primarie ca “domnii din cladire” sa aiba unde parca. Sa parcheze si ei unde gasesc loc,ca toti satmarenii. In rest umblati sa dati amenzi. Pe vremuri copii doreau sa se faca politisti. Asta pt ca politistul era o persoana respectata. Astazi politistii dorm in masina ascunsi in boscheti si -si ascund incompetenta prin musamalizarea unor cazuri ca acesta.

  2. Gustav Răspunde

    Prietene …..Locuitor..ai perfect dreptate.
    Toti, repet toti cei mai corupti oameni din romania din pacate, sunt politistii.
    Niste penali platiti din banii nostrii.
    Rusine sa va fie Penalilor..jigodiilor!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.