Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

VIDEO&FOTO. Prăpăd după a doua furtună. Mai urmează una

Și a doua furtună a produs prăpăd în județul, dar mai ales în municipiul Satu Mare. Numărul copacilor culcați la pământ de vijelia de la ora 19.00 a fost mai mare, cel puțin la nivelul municipiului Satu Mare, mai mare decât cea de dimineață. Din fericire, nu a fost nimeni rănit, însă s-au produs pagube materiale însemnate.

Un copac s-a răsturnat pe asfalt lângă biserica greco-catolică Mihail și Gavril de pe strada 1 Decembrie 1918. Au fost prinse și niște mașini sub acest copac. De asemenea, au fost mai mulți copaci doborâți pe Drumul Careiului, pe Bulevardul Muncii, din Micro 16, dar și în alte zone.

Un stâlp de electricitate din curtea Spitalului Județean de Urgență, dar și unul de pe strada Prahova au fost înclinați.  De asemenea, mai multe zone din județul și municipiul Satu Mare se află, în prezent, fără curent electric din cauza furtunii.

Încă nu s-a terminat. În această seară, în jurul orei 22.45, mai este așteptată o furtună de proporții, însoțită de precipitații abundente. Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

7 comentarii

  1. Zoli Răspunde

    Vine şi se apropie sfârşitul lumii . Ve-ți vefea în curãnd!!!

  2. Zoli Răspunde

    La cum se manifestã clima şi la ce rãi sunt oamenii asta este rezultatul

  3. ciudatu' Răspunde

    Cat de primitiv, spalat pe creier, poti sa fii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.