Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Primăria analizează din nou contractul cu Ţânţaş pentru ştrand. “Nu sunt în stare să facă investiţiile”

 

Primăria Satu Mare analizează din nou contractul de concesiune a ştrandului firmei omului de afaceri Vasile Ţânţaş, fiind posibilă diminuarea suprafeţei contractate. Anunţul a fost făcut de primarul Kereskenyi Gabor, astăzi, într-o conferinţă de presă.

“Contractul de concesiune este analizat în momentul de faţă de o comisie din care fac parte atât consilieri locali de la fiecare formaţiune politică cât şi angajaţi din primărie, care analiezază stadiul contractului. Nu ştiu care va fi verdictul Comisiei, dar în orice caz se va impune diminuarea suprafeţei concesionate pentru că aşa se pare că acutalii concesionari nu sunt în stare să facă investiţiile pe teritoriul strandului vechii şi pe zona inundabilă. În orice caz, consider că un pas care este sigur în momentul de faţă, este diminuarea suprafeţei contractuale la perimetrul unde îşi desfăşoară ei activitatea, deci partea care este îngrădită”, a declarat primarul.

Contractul respectiv a mai fost analizat pe vremea fostei conduceri a municipiului. Atunci s-a propus rezilierea contractului, dar propunerea comisiei nu a fost trecut de votul consilierilor locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.