Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

Primăria interzice accesul maşinilor pe platoul din centru, după scandalul cu terasa distrusă

Primăria municipiului Satu Mare interzice, începând de miercuri, 14 iunie, accesul autoturismelor pe platoul de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor, după incidentul în care terasa a fost spulberată de un şofer.

Anunţul a fost făcut de primarul Kereskenyi Gabor, printr-un comunicat de presă pe care îl redăm mai jos:

Incidentul care s-a petrecut sâmbătă, 10 iunie , în centrul municipiului Satu Mare este unul regretabil și nu trebuie să fie ignorat. Ne dorim ca cetățenii care circulă în această zonă pietonală să se simtă în siguranță. Din acest considerent, am decis ca începând de miercuri, 14 iunie, accesul autovehiculelor pe platoul situat între Bulevardul Transilvania și agenția Tarom să fie restricționat.

Îi rugăm pe agenții economici care își desfășoară activitatea în această zonă să acorde o atenție deosebită noii regelmentări pentru a preîntâmpina eventualele neînțelegeri.

6 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Pe modelul interzis la stânga de pe str. Horea pe Bdul I.C. Brătianu care a “ținut” câteva săptămâni după ce a fost accidentul mortal?
    De bariere cu cartelă, stâlpișori retractabili și alte soluții nu a-ți auzit încă?
    http://stalpi-retractabili.ro

  2. Unu' Răspunde

    Fix pix (cum ar spune laurențiu/mirela), tot interzis era și până acum!
    Dar pe platorul din fața palatului administrativ și al casei de cultură, care tot zonă pietonală e, când va fi interzis? Dar în față la Banca Transilvania (Corneliu Coposu) și BRD?
    Haos total, tovarășul Precup Ioan de la gardienii publici, e depășit de situație și ar trebui dat afară pe motiv de incompetență profesională! Să plantezi un gardian paznic la o stradă e cel mai mare semn de prostie pe care l-am văzut în ultimii ani (pe lângă aceea de a fura o pistă de biciclete și a face parcare privată pentru cabinete, bineînțeles!) și această decizie a fost a distinsului tovarăș Precup! El e șeful gardienilor și dacă primarele i-ar cere, el poate refuza, DAR CU ARGUMENTE!!!!

  3. Norick Răspunde

    Si credeti,ca un indicator de “accesul interzis” o sa impiedice circulatia din zona respectiva ??
    Ha-ha-ha eventual cu un politist local platit de noi…. 😉 😉 🙂
    P.S. sau puneti niste cuburi din beton in mijlocul drumului – nu cumva sa aiba acces cei de la smurd in caz de urgenta…:-)))
    P.S.2 oricum pentru un smecher adevarat nu exista solutie amiabila – o sa intra cu elicopteru’… :-)))

  4. Zoli Răspunde

    A mai fost închis şi în trecut accesul în acea zonã, dar însã nu a ținut mult, prea mulți şmecheri şi escroci îşi au acolo firme şi terase, interesele sunt foarte mari. Nu va ține!!!

  5. Zoli Răspunde

    La noi din pãcate regulile de circulație şi indicatoarele rutiere nu sunt respectate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.